Kaka Ta 2013 Dar Milan..!
كاكا و افتخارى ديگر
كاكا اسطوره برزيلى ميلان و برترين بازيكن اروپا و جهان در سال ۲۰۰۷ با اهداى لوح و جايزه باارزش خود به يكى از كليساهاى پروتستانى سائوپائولو ضمن اعلام مجدد اعتقادات مذهبى خود تعجب و حيرت بسيارى از هواداران فوتبال و مردم سرزمين قهوه را برانگيخت. اين لوح طلايى كه در ورودى كليساى ياد شده قرار گرفته توجه بسيارى از مردم اين شهر كه براى انجام مراسم مذهبى به اين مكان مى آيند را به خود جلب كرده است.بر روى اين لوح زرين كه سند معرفى شدن كاكا به عنوان برترين بازيكن سال فوتبال جهان مى باشد كاكا اسطوره برزيلى با دست خط خود نوشته است: «اين لوح و جايزه را به خداى خود تقديم مى كنم زيرا معتقدم كه او دليل همه موفقيت هاى من تاكنون بوده است.» او كه پيش از اين نيز با درج جمله «من متعلق به خدا هستم» بر روى پيراهن خود اعتقاد مذهبى خود را به همگان اعلام كرده بود، با وقف اين جايزه به كليساى شهر سائوپائولو بار ديگر اعتقاد و ايمان راسخ خود به اعتقادات دينى و مذهبى اش را اثبات كرد.هواداران كنجكاو و اكثر مردم شهر سائوپائولوى برزيل از زمان قرار گرفتن اين لوح بارها و بارها براى تماشاى اين جايزه باارزش جلوى كليساى ياد شده صف كشيده اند.