View Single Post
Old 09-03-08, 05:08   #7 (permalink)
nobodynoone
Staff

nobodynoone's Avatar

Credits: 130,031
Be nazar miad ke Daei sar morrabi e sabeghe khodesh ro be onvan e dastyar entekhab khahad kard:
In mosahebe to chand rooznameye emrooz bood:

باقري در تيم يك زحمتكش بود مثل تراكتور كار مي*كرد
ميدن دورپ: دستيار همان سرمربي است تجربه ارنست ميدن*دورپ از فوتبال ايران يك فصل نافرجام با تراكتور در ليگ دسته اول فوتبال ايران است؛ اما نه، او سال*ها سرمربي علي دايي در آرمينيابيله*فلد بوده. او كه موافقتش براي دستياري علي دايي عجيب به*نظر مي*رسد، در مصاحبه با جهان ورزش به صراحت از علاقه*اش به كار در ايران مي*گويد. او با روياي مديريت در فوتبال از هر تجربه تازه*اي استقبال مي*كند، حتي اگر دستياري شاگرد سابقش باشد
با فدراسيون فوتبال ايران مذاكره كرديد؟
نه من هنوز با مسئولان فدراسيون حرف نزدم اما با دايي صحبت كردم حالا هم منتظر هستم رايزني*هاي دايي با فدراسيون انجام شود البته من هيچ مشكلي براي قبول*كردن اين كار ندارم و بايد جواب فدراسيون مشخص شود.
شما كه روزي مربي دايي بوديد، چطور قبول مي*كنيد كه دستيارش شويد؟
در فوتبال امروز دستيار وجود ندارد همانطور كه فوتبال يك كار گروهي است مربيگري هم كاري گروهي است. مثل بكن باوئر كه وقتي آمد اوسيك دستيارش شد يا ريكارد يا الكس*فرگوسن كه كارلوس كروش دستيارش است. كسي كه بعدا به عنوان سرمربي رئال هم معرفي شد. در كار مربيگري يك نفر بايد جوابگو باشد و بقيه كار كنند. من تجربه كار گروهي را دارم.
البته تجربه*اي كه در ايران داشتيد زياد خوب نبود.
بحث كار باشگاهي و ملي و امكانات آنها مخصوصا در ايران تفاوت دارد. من مي*دانم در ايران يك كمپ عالي داريم و امكانات خوبي براي تيم*ملي فراهم است. اينها موفقيت را تضمين مي*كنند.
اما در كل مربي*هاي آلماني در ايران موفق نبودند.
كخ، اصلا سرمربي نبود. او در تيم مربيگري دام كار مي*كرد. سوبل، هيچ*وقت در بوندس*ليگا A مربيگري نكرده است. در ايران فقط لورانت بوده كه در سطح اول آلمان مربيگري كرده كه در ايران هم موفق بوده است.
نگران مسائل سياسي كه ممكن است در اثر صدور قطعنامه رخ دهد نيستيد؟
من فارغ*التحصيل علوم سياسي هستم. سال*ها در دوره آپارتايد در آفريقا زندگي كردم و هميشه خودم گفته*ام ورزش از سياست جداست.
راستي فكر نمي*كنيد كه براي دايي زود بود كه اين پست را تحويل بگيرد؟
نه، زود نيست. كلينزمن يك روز هم مربيگري نكرده بود. او فقط جلوي صحنه بود و پشت*صحنه تيم باتجربه*اي حضور داشت. من مطمئنم ايران مي*تواند با دايي به جام*جهاني صعود كند.
تفاوت*هاي دايي با بازيكنان هم نسلش مثلا باقري چيست؟
باقري در تيم يك زحمتكش بود مثل تراكتور كار مي*كرد اما دايي شخصيت ديگري دارد و در زمين هميشه ليدر بوده است.
نظر شما در مورد تغيير نسل در ايران چيست؟
بازيكنان ملي خودشان تغيير مي*كنند و ايران هم از نظر بازيكن كاملا غني است اما اين اتفاقي نيست كه بشود در كوتاه*مدت به آن رسيد و به زمان زيادي نياز دارد.
در مور دلالي*هاي ايران چيزي مي*دانيد؟
در فوتبال امروز دلال*ها نقش ديگري دارند مثل لوبانوفسكي كه سال*هاي آخر با ويلچر مي*آمد تا از تجربياتش استفاده كنند. الان مي*شود از تجربيات منيجر*ها استفاده كرد