View Single Post
Old 18-03-08, 11:13   #1 (permalink)
aryana1971 Female
Forum God

aryana1971's Avatar

Credits: 4,271
poste akhare saal

Salam be hamaye irunihaye moghime Persianhub

taghriban 37-8 saat dige ta aghaze sale jadide khorshidi mundeh, umadam ta baratun ham behtarinha ro arezoo konam va ham behetun begam ke ghadre in farhango sonnat o eshghe sharghitun ro bedunid va une ro ba donya avaz nakonid.

keshvare ma az une keshvaraye rishe dare ke ta be haal dar baraabare besyari az tondbaad-ha o gerdbaad-ha az khodesh paaydari neshun daade va ma ham ke farzandane une aab o khak hastim , mitunim ba eftekhaar saremuno baalaa begirim va be dashtehamun eftekhaar konim.
nowruze maa na bahse RELIGION tush dare va na harfi az ghoam o ghabile, jashne aghaze bahare va por az namadhaye por-ma'na o ziba.
na tarikhcheye khun o khunkeshi dare mesle thanksgiving ke ye edde tahrimesh konand na harfi az dine musa o mohammad o isa .

pas hame ba ham mitunim be irani budanemun eftekhaar konim va ba eftekhar ru pelleye gozashtamuno be-istim ta negahe behtari be Ayande dashteh bashim.

Shaad o Sarfaraz bashid va ghadre khodetuno bedunid, va bishtar be daade dele hamdige beresid ke movafaghiyate yek IRANI yani movafaghiyate MAn o SHOMA.

ba eshghhhhhhhhhhhhhh
Aryana

dust dashtid shoma ham harfe akhare saletuno inja ba digaran taghsim konid
BOEING (18-03-08), miladoooo (18-03-08), OneShery (18-03-08), pari_bala (20-03-08), white_hat (18-03-08)
Sponsored Links