پس از توقف مقابل كويت
علي دايي:
با اشتباه خط دفاعي دوبار دروازه مان باز شد
اين بهترين کويتي بود که تابحال ديده *بودم
سرويس: ورزشي - فوتبال
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
سرمربي تيم ملي ايران از تغيير جريان بازي و تبديل برتري دو بر صفر به تساوي دو بر دو با کويت متاسف بود و گفت که هيچوقت کويت را مثل چهارشنبه شب نديده بوده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي دايي پس از تساوي دو بر دو مقابل كويت گفت: اين بهترين کويتي بود که من در تمام سال*هاي فوتبال ديده بودم. من واقعاً از ديدن بازي کويتي ها تعجب کردم به خصوص بعد از آنکه دو گل عقب افتادند و براي جبران و گرفتن امتياز جلو کشيدند.
دايي ادامه داد: دو گل زودهنگامي که زديم ما را در وضعيت بهتري قرار داد اما با اشتباه خط دفاعي دوبار دروازه مان باز شد اگرچه فکر مي کنم کمک داور در گل دوم کويتي ها نقش داشت و فکر مي کنم او اول بايد توپ را اوت اعلام مي کرد.
اما در مقابل، راديون گاچانين مربي کويت بازي تيمش برابر ايران را ستود و گفت : مي خواهم به همه بازيکنانم براي روحيه جنگندگي شان تبريک بگويم.
مربي کروات کويت ادامه داد: آنها در حاليکه دو گل عقب افتاده بودند کار بزرگي کردند و تيم ايران را به شدت تحت فشار گذاشتند. ما چندين بار شانس گل داشتيم که نتوانستيم توپ را از خط دروازه رد کنيم. با اين وجود ما هنوز شانس صعود داريم به خصوص بعد از تساوي امارات با سوريه.
گاچانين درباره آينده کاري خود گفت : من هيچ چيز نمي دانم. هنوز کسي به من نگفته که بايد با تيم ملي ادامه بدهم يا نه.
سرمربي تيم ملي فوتبال ايران پس از بازگشت از كويت به همراه تيم ملي گفت:
براي دستيابي به نتايج بهتر در ديدارهاي بعدي در تمام خطوط از بازيكنان جديد استفاده خواهيم كرد.
علي دايي در فرودگاه امام خميني/ره/ به خبرنگار ايرنا افزود: زدن دو گل در بازي بيرون ازخانه با ارزش است و من عملكرد تيم در مقابل كويت را مثبت ارزيابي مي*كنم.
وي افزود: زدن دو گل به كويت نشان مي*دهد كه تيم حركت رو به جلو را شروع كرده و با انجام بازيهاي تداركاتي بيشتر كه در دستور كار است، اين حركت شدت خواهد يافت.
دايي درخصوص خط دفاعي تيم كشورمان در رويارويي با كويت اظهار داشت :
بازيكنان دفاعي متاسفانه هنوز با هم هماهنگي لازم را ندارند و براي دستيابي به اين هماهنگي به زمان بيشتري نياز است.
سرمربي تيم ملي فوتبال كشورمان، صعود به دوربعد رقابتهاي انتخابي جام جهاني 2010
آفريقاي جنوبي را حتمي دانست و گفت: من به اين صعود اميدوارم و حتما به اين امر دست مي*يابيم.
وي در خاتمه تيم كويت را تيمي خوب ارزيابي كرد اما از ميزباني اين كشور ابراز نارضايتي نمود
.
محمد احمدزاده: بعضي از بازيكنان در حد انتظار ظاهر نشدند
محمد احمدزاده دستيار اول سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت : عملكرد تمام بازيكنان حاضر دررقابتهاي ليگ برتر فوتبال ايران مورد توجه كادر فني تيم ملي قرار دارد و در نهايت بازيكنان جديدي را از همين ليگ انتخاب كرده و به تيم ملي دعوت مي*كنيم . از عملكرد تيم ملي فوتبال كشورمان درمقابل تيم ملي كويت به طور كلي رضايت دارم .البته از عملكرد برخي از بازيكنان راضي نيستم.
وي ادامه داد : ما مي*توانستيم درمقابل تيم ملي كويت بهتر بازي كنيم و حتي اين مسابقه را به سود خود به پايان برسانيم، اما بعضي از بازيكنان در حد انتظار ظاهر نشدند.
وي دررابطه باعملكرد خط دفاعي تيم ملي فوتبال كشورمان درمقابل تيم ملي كويت گفت : بدون شك بازيكنان خط دفاعي تيم ملي كشورمان پر اشتباه ظاهرشدند البته من نمي*خواهم توانمندي*هاي انها را زير سئوال ببرم اما بايد قبول كرد كه ايراداتي به عملكردخط دفاعي تيم ملي فوتبال كشورمان درمقابل تيم كويت وارد است .
وي افزود : بدون شك بازيكنان جديدي را در رقابتهاي ليگ برتر فوتبال شناسايي و از انها درمسابقات بعدي تيم ملي فوتبال كشورمان استفاده خواهيم كرد.
مربي تيم ملي فوتبال ايران درپايان خاطرنشان كرد : من به صعود تيم ملي فوتبال كشورمان به مرحله بعدي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني
۲۰۱۰آفريقاي جنوبي در قاره اسيا اميدوار هستم
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران : احتياج به برگزاري مسابقات تداركاتي بيشتر با تيم هاي مطرح آسيايي داريم
احمد ابراهيمي سرپرست تيم ملي فوتبال ايران گفت : براي شناخت نقاط ضعف بازيكنان ملي پوش فوتبال كشورمان ، برگزاري مسابقات تداركاتي بيشتر دردستور كار كادرفني تيم ملي فوتبال ايران قرار دارد. براي اينكه بتوانيم نقاط ضعف بازيكنان ملي پوش خود را شناسايي كنيم احتياج به برگزاري مسابقات تداركاتي بيشتر با تيم هاي مطرح آسيايي داريم .
وي ادامه داد : تيم ملي فوتبال كشورمان در اولين بازي خود با سرمربيگري علي دايي درمقابل تيم ملي كويت نتيجه خوبي كسب كرد.
وي افزود : ما دربازي خارج از خانه خود توانستيم دو گل به تيم ملي كويت بزنيم كه اين خود نشان از بالابودن توان ملي پوشان فوتبال كشورمان براي صعود به مرحله بعدي رقابتهاي مقدماتي جام جهاني 2010
افريقاي جنوبي دارد.
سرپرست تيم ملي فوتبال ايران تاكيد كرد : بدون شك براي بهبود وضعيت خط دفاعي تيم ملي فوتبال كشورمان با نظر و خواست علي دايي سرمربي اين تيم بازيكنان جديدي را به خدمت خواهيم گرفت .
ابراهيمي تصريح كرد : معتقدم با استمرار درتمرينات ضعف خط دفاعي تيم ملي فوتبال كشورمان براي بازي*هاي بعدي رفع خواهد شد منتهي براي رسيدن به اين مهم به زمان بيشتري نياز داريم .
وي در پايان درمورد تساوي تيم ملي فوتبال كشورمان با تيم ملي كويت خاطرنشان كرد : به نظر من اگر داور اين مسابقه در قضاوت خودش كمي دقت و تعمق مي*كرد ما درمقابل تيم ملي كويت بانتيجه2
بر 1به پيروزي دست پيدا مي كرديم
مهدی نبی در گفتگو با مهر:
نتیجه ایده آل نبود / تیم ملی نیاز به بازیهای تدارکاتی دارد
دبیر کل فدراسیون فوتبال گفت: تیم ملی در دیدار با کویت عملکرد قابل قبولی نداشت و نتوانست نتیجه مطلوبی کسب کند.
مهدی محمد نبی با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار مهر، افزود: هرچند تیم ملی نسبت به دیدار با سوریه بازی بهتری را به نمایش گذاشت اما نتیجه دیدار با کویت به هیچ وجه ایده آل نبود. تیم ملی نتوانست پیروزی خود را مقابل کویت حفظ کند و به حداقل امتیاز در این دیدار رضایت داد که باید تلاش کنیم در دیدار آینده امتیازهای از دست رفته را جبران کنیم.
وی ضعف دیدارهای تدارکاتی و فرصت کم کادر فنی برای کسب هماهنگی های لازم بین بازیکنان را ازعوامل اصلی نتایج ضعیف تیم ملی در دو دیدار اخیر عنوان کرد و اظهار داشت : بازیکنان تیم ملی فرصت کمی برای دستیابی به انسجام تیمی و هماهنگی با تفکرات تاکتیکی مربیان خود داشتند. تیم ملی نیاز دارد تا با برگزاری دیدارهای تدارکاتی نقاط ضعف خود را پوشش دهد و بتواند در بازی های آینده فوتبال بهتری را به نمایش بگذارد.
نبی اضافه کرد: تیم ملی دستخوش جوانگرایی شده و نیاز دارد با برگزاری دیدارهای تدارکاتی به شکل تیمی بهتری دست یابد.
وی با اشاره به نشست شب گذشته مسئولان فدراسیون فوتبال با علی دایی اظهار داشت: دراین جلسه سرمربی تیم ملی خواستار برگزاری دیدارهای تدارکاتی بیشتر برای تیم ملی شد که تلاش خواهیم کرد با رایزنی های لازم مقدمات برگزاری این دیدارها را تا قبل از بازی سوم تیم ملی در رقابت های مقدماتی جام جهانی مقابل امارات فراهم کنیم.
دبیرکل فدراسیون فوتبال با بیان اینکه دیدار با بحرین نقش بسزایی در عملکرد تیم ملی مقابل کویت داشت، گفت: این دیدار شناخت خوبی از بازیکنان در اختیار کادرفنی قرار داد تا بتوانند در دیدار با کویت با ترکیب بهتری به میدان برود.
وی تصریح کرد: بحرین با شکست ژاپن نشان داد که حریف تدارکاتی مناسبی برای تیم ملی بوده و به اعتقاد من اگر این دیدار برگزار نمی شد ما حتی نمی توانستیم از کویت یک امتیاز هم بگیریم.
وی در پایان گفت: امیدوارم تیم ملی با تدابیر کادر فنی بتواند در دیدارهای آینده امتیازهای از دست رفته را جبران کند وعلاوه بر برآورده ساختن انتظارات هواداران فوتبال، نمایشی در خور نام ایران را در دیدارهای مقدماتی جام جهانی به نمایش بگذارد
.
رييس فدراسيون فوتبال ايران گفت: اگر تيم ملي فوتبال ايران مي*خواهد به جام جهاني 2010
صعود كند بايد در برنامه*هاي خود تغييرات عمده ايجاد كرده وبه نوعي خود را متحول كند.
علي كفاشيان روز پنجشنبه در گفت وگو با خبرنگارايرنا با اشاره به عملكرد تيم ملي كشورمان مقابل تيم كويت گفت:تيم ملي درنيمه اول خوب كار كرد ، اما در نيمه دوم بد بازي كرد.
وي افزود: تيم ملي در نيمه دوم همانند بازي دوستانه با بحرين خوب نبود و اگر مي*خواهيم به جام جهاني برويم بايد در برنامه مسابقات و تمرينات تيم تغيير و تحول ايجاد كنيم و اين كار اگرچه مشكل اما شدني است.
وي با بيان اينكه تيم ملي كويت در نيمه دوم حملات زيادي به روي دروازه ايران داشت و اگر ادامه مي*داد ،به گل مي*رسيد افزود: در بحرين نيز همينطور شد، در نيمه اول خوب بوديم ولي در نيمه دوم با حملات تيم حريف نتيجه را مساوي كرديم.
كفاشيان با اشاره به اينكه هيچ تيمي در اسيا حريف آساني نيست گفت: تيم ما تازه شكل گرفته و دايي نيز تازه به تيم مسلط شده اما مي*تواند سريع ان را جمع كند .
وي تاكيد كرد كه تيم ملي به كار زيادي نياز دارد و دايي بايد علاوه بر پيش بيني مسابقات خوب تداركاتي، تمرينات مداومي را برگزار كند تا با در دست گرفتن تيم اماده بازيهاي بعدي بشويم.
رييس فدراسيون فوتبال ادامه داد: اگر تيم ملي در نيمه دوم هم مثل نيمه اول كار مي*كرد مي*توانست برتري خود را حفظ كند.
وي با بيان اينكه بازيكنان تيم ملي هماهنگ نيستند و به نظر من به بازي تداركاتي نياز دارند افزود: اردوها و تمرينات تيم بايد افزايش يابد .
كفاشيان كمبود مسابقات تداركاتي را نيز در كسب اين نتيجه موثر دانست و گفت:بايد با تيم*هاي قوي در جهان و اسيا از جمله ازبكستان در روزهاي آينده مكاتبه كرده و مسابقات بيشتري براي تيم ملي برنامه ريزي كنيم
.