عزيزي:تيم*ملي يعني منتخب سايپا و سپاهان
مشكل اصلي فوتبال ايران ريش اكبرپور و اميرآبادي است
خبرگزاري فوتبال ايران – سرمربي پيام مشهد با انتقاد از لغو دو بازي از هفته دوم رقابت*هاي ليگ برتر گفت: «اين اتفاقات عجيب فقط در فوتبال ايران ديده مي*شود و لغو دو مسابقه به هيچ عنوان توجيه منطقي ندارد.»
خداداد عزيزي در گفت*وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، با بيان اين مطلب اظهار داشت: «وقتي بازي ايران و فلسطين شروع شد خيلي تعجب كردم چون منتخب بازيكنان سايپا و سپاهان با پيراهن تيم*ملي وارد ميدان شده بودند. من قبول دارم كه انتخاب نفرات به سليقه مربي برمي*گردد اما تا حالا نديده بودم كه اين انتخاب*ها اينقدر سليقه*اي باشد. تيم*هايي مثل استقلال و پرسپوليس بيشتر از يكي دو بازيكن ندارند ولي سايپا و سپاهان به تعدادي بازيكن دارند كه خيلي راحت مسابقات*شان لغو شود.»
وي در ادامه تأكيد كرد: «بازيكن سايپا در باشگاهش روي سكوها مي*نشيند ولي در تيم*ملي فيكس است و اين اصلاً قابل قبول نيست. متأسفم كه بازي*هاي سايپا و سپاهان لغو شده و فكر مي*كنم كه آقايان ليت*بارسكي و فيرات فرصت خوبي دارند تا وضعيت تيم*شان را بهتر كنند.»
عزيزي در خصوص تهيه منشور اخلاقي و رسيدگي به وضعيت ظاهري بازيكنان مي*گويد: «فوتبال ايران هيچ مشكلي ندارد و در حال حاضر مهمترين مشكل فوتبال ما ريش*هاي سياوش اكبرپور و مهدي اميرآبادي هستند و اگر اين ريش*ها از بين بروند ديگر هيچ مشكلي در فوتبال ما وجود نخواهد داشت همانطور كه گفتم اين اتفاقات فقط در فوتبال ايران مشاهده مي*شود و متأسفم كه به جاي جلوگيري از زدوبند در فوتبال، برطرف كردن ضعف*هاي داوري، مشكلات سخت*افزاري و انجام يك برنامه*ريزي منظم، به فكر ريش*هاي بازيكنان هستند.»
خداداد در پايان مي*گويد: «به نظر من آقايان اين سوژه را به مطبوعات داده*اند تا حواس خبرنگاران را به جاي ديگري ببرند. در اين روزها به دليل لغو مسابقات ليگ و انتخاب بازيكنان تيم*ملي انتقادات زيادي از فدراسيون و كادرفني تيم*ملي صورت گرفت ولي آنها خواستند با مطرح كردن سوژه ريش بازيكنان فكر مطبوعات را به سمت ديگري ببرند.»