Inam Javgir Shod
دستور دستگيري كسي را ندادم
پيرواني: دوستان قلعهنويي برايم حاشيه ميسازند
نه مثل استيلي با قطبي درگير شد و نه حتي زماني كه سرمربي تيم بود اعاديي كرد يا حرفي عليه بقيه زد. با هر دو سرمربي در كمال آرامش كار كرد تا سوژهاي دست حاشيهسازان ندهد اما باز هم موفق نشد. حالا كه صداي اعتراض هواداران از نتيجه نگرفتن تيم بلند شده، افشين متهم تحريك آنها معرفي ميشود اما شايعه حضور او به عنوان سرمربي در مقاومت براي فصل آينده و جدايياش در پايان فصل از پرسپوليس از شايعه قبلي پر رنگتر است. افشين اما همه اين شايعهها را رد ميكند: «ميدانم چه كسي اين شايعههاي هدفدار را مطرح ميكند.»
دليل اين همه ناكامي پرسپوليس در ليگ هشتم چه بود؟
قبول دارم ناكام بوديم اما اين دلايل زيادي داشت. ما هم مديرعامل عوض كرديم و هم سرمربي. ضمن اينكه در فوتبال ما بد جا افتاده تيمهايي كه سال قبل قهرمان مي شوند، سال بعد افت ميكنند. پرسپوليس هم همينطور بود. چون بازيكنان خودشان را قهرمان ميدانستند و بي انگيزه كار ميكردند.
پس فكر ميكني يكي از دلايل ناكامي پرسپوليس تغييرات ايجاد شده در كادر فني بود.
بله. تيم ما سه سرمربي عوض كرد. يعني سه تفكر متفاوت و سه سيستم جداگانه! فكر ميكنيد زمان لازم براي جا افتادن در شرايط جديد را داشت؟
پس نه مربي مقصر بود نه بازيكنان؟ مثلا نتايجي كه وينگادا كسب كرد قابل قبول بود؟
نميخواهم يك نفر را به عنوان مقصر معرفي كنم اما بگوييد كدام مربي ميتواند در اندك زمان ممكن موفق باشد. همه وينگادا را در باختهاي اخير مقصر ميدانند اما من به جرات ميگويم اگر تقصير او كمتر از بقيه نباشد هم اندازه بقيه است. ما با سرعت مربي عوض ميكنيم اما به مربي فرصت نميدهيم. چرا؟
ناكاميهاي پرسپوليس هواداران پرسپوليس را چند دسته كرده!
متاسفانه همين طور است. در بازي با راهآهن تعداد كمي براي تماشاي بازي آمده بودند اما همان تعداد اندك هم رفتار خوبي با ما نداشتند كه اين باعث تضعيف روحيه تيم مي شود. اما يكسري با اهدافي خاص كه خودشان ميدانند آنها را تحريك ميكنند.
منظورت چه كساني است و با چه اهدافي اين كار را ميكنند؟
در اين مورد نميتوانم چيزي بگويم. بهتر است از خودشان بپرسيد چرا براي پرسپوليس حاشيه درست ميكنند!
درست است كه در بازي با راهآهن دستور دستگيري يك ليدر را داده بودي؟
نه. من اصلا در جريان اين مساله نيستم و دستور دستگيري كسي را ندادم. اين كار يك سايت خاص است. همان كسي كه رفيق سرمربي استقلال است و بعد از قهرماني استقلال قلعهنويي را به دوش گرفت تا همه بفهمند او يك استقلالي است.
گفته ميشود حضورت در مقاومت به عنوان سرمربي براي فصل بعد قطعي شده و قرار است از پرسپوليس بروي.
اين شايعهها را دوستان قلعهنويي براي ما درست ميكنند. اين هم كار همان آقا و روزنامهاش است. من به اين حاشيهها عادت دارم. اين حواشي هميشه با پرسپوليس هستند. همان طور كه فصل قبل بود و فصل بعد هم خواهد بود.
بعد از ناكاميهايي كه در ليگ داشتيد ميتوانيد از سد سپاهان در جام حذفي بگذريد؟
بازي با سپاهان به خاطر حاشيههايي كه دارد هميشه براي ما سخت بوده اما بايد تمام تلاشمان را بكنيم تا براي جبران ناكاميهاي ليگ، جام حذفي را با قهرماني به پايان ببريم.