View Single Post
Old 18-05-09, 12:09   #53 (permalink)
nobodynoone
Staff

nobodynoone's Avatar

Credits: 130,086
جام حذفي فوتبال
راه‌آهن فينال اول را برد

خبرگزاري فارس: ديدار تيم هاي راه آهن و ذوب آهن با نتيجه يك بر صفر به سود تيم راه آهن به پايان رسيد.

به گزارش خبرگزاري فارس، ديدار رفت تيم هاي راه آهن و ذوب آهن در فينال جام حذفي از ساعت 17 در ورزشگاه اكباتان آغاز شد.
دو تيم با ارائه بازي سرد و كسل كننده در پايان نيمه اول بدون باز شدن دروازه ها بازي را به پايان بردند.
در نيمه دوم نيز دو تيم تغييري در نوع بازي خود ندادند تا اينكه در دقيقه 88 مجتبي زارعي براي راه آهن موفق به گلزني شد. براي مشخص شدن قهرمان بايد دو تيم بازي برگشت را برگزار كنند. بازي دوم دو تيم جمعه هفته جاري( اول خرداد) در فولاد شهر برگزار مي شود.
قضاوت اين مسابقه بر عهده خداداد افشاريان بود. وي به تقوي و حسين پاشايي از راه آهن و حدادي فر و مسلمان از ذوب آهن كارت زرد داد.

پس از برد مقابل ذوب‌آهن
تارتار: به غيرت و شرف بازيكنانم درود مي‌فرستم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن گفت:‌ به غيرت و شرف بازيكنانم درود مي‌فرستم كه با تمام وجود بازي كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس،‌ مهدي تارتار پس از برد يك بر صفر مقابل ذوب‌آهن در جمع خبرنگاران تصريح كرد: دو تيم بازي زيبايي را به نمايش گذاشتند و خوشحال هستم كه در بازي اول پرقدرت ظاهر شديم. اميدوارم در پايان جام حذفي نيز فوتبال پاك قهرمان شود.
وي افزود: 5 سال است كه در كنار بازيكنان راه‌آهن هستم و به شرف و غيرت آنها درود مي‌فرستم. بازيكنان من دوست دارند قهرمان شوند و امروز نشان دادند كه مي توانند اين كار را انجام دهند.
تارتار ادامه داد: تنها گلايه من اين است كه چرا بازيكنان ما با اين پتانسيل در تيم ملي حضور ندارند. ما نايب قهرمان ليگ برتر را در تهران شكست داده‌ايم. براي رسيدن به اين هدفمان بايد بازيكنان بزرگي داشته باشيم كه خوشبختانه آنها را امروز در زمين ديديم اما نمي‌دانم چرا آنها در تيم ملي نيستند.
وي يادآور شد:‌ ذوب‌آهن در بازي امروز حتي يك موقعيت هم نداشت. من و ساير همكارانم كه هدفمان قهرماني است به خوبي توانستيم اين تيم را آناليز كنيم.
سرمربي راه‌آهن در خصوص بازي برگشت در اصفهان گفت: شرايط بازي در اصفهان براي ما متفاوت است اما نشان داديم مانند بازي‌هاي ليگ برتر در خارج از خانه بهتر و قوي‌تر ظاهر مي‌شويم. فقط اميدوارم با توجه به تعطيلات تيم ملي در يك روز غيرتعطيل در اصفهان به ميدان برويم تا همه چيز عادلانه پيش برود

انصاري‌فرد:
با جام قهرماني از اصفهان بازمي‌گرديم
در كار "تارتار" دخالت نمي‌كنم

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه راه‌آهن شهرري گفت: اطمينان دارم كه با جام قهرماني از اصفهان بازمي‌گرديم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدحسن انصاري‌فرد پس از برتري تيم راه‌آهن در بازي رفت فينال جام حذفي فوتبال كشور در جمع خبرنگاران اظهار كرد: بازيكنان تيم راه‌آهن زحمت بسياري كشيدند چه آن‌هايي كه درون زمين بودند و چه آن‌هايي كه به عنوان بازيكن تعويضي به ميدان آمدند. من از زحمات تمامي آن‌ها قدرداني مي‌كنم البته بازيكنان راه‌آهن با اين پيروزي مزد زحمتشان را گرفتند.

وي افزود: بازي برگشت در زمين حريف است و بي‌ترديد بازي دشواري خواهد بود اما ما تدابير ويژه‌اي را در نظر گرفتيم تا تيم را براي بازي برگشت هم به بالاترين سطح رواني و فني برسانيم كه اميدوارم با تلاش بازيكنان قهرمان جام حذفي شويم.

انصاري‌فرد درباره ادامه فعاليت تارتار نيز گفت:‌ در حال حاضر تنها به قهرماني در جام حذفي فكر مي‌كنيم.

وي درباره اينكه آيا در بحث‌هاي فني هم به سرمربي راه‌آهن كمك مي‌كند، گفت: ‌من خودم سرمربي بودم و به همين دليل روحيات كاري يك سرمربي را مي‌دانم. تارتار در كار خود كاملا مستقل است و من به او اختيار تام داده‌ام. سرمربي تيم در تمامي زمينه‌ها از جمله تدابير فني و حتي مسافرت‌هايش به طور مستقيم خود تصميم مي‌گيرد و من هيچگونه دخالتي در كار فني ندارم.

انصاري‌فرد در پايان گفت: اطمينان دارم كه با يك نتيجه خوب و جام قهرماني از اصفهان به تهران باز مي‌گرديم

ابراهيم‌زاده: راه‌آهن از تك موقعيت خود استفاده كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت:‌ راه‌آهن از يك موقعيتي كه داشت حداكثر استفاده را برد.

به گزارش خبرگزاري فارس، منصور ابراهيم زاده پس از باخت يك بر صفر مقابل راه‌آهن عنوان كرد:‌ براي برد به تهران آمده بوديم و دوست داشتيم در خانه راه‌آهن پيروز شويم اما راه‌آهن از تك موقعيت خود استفاده كرد و ما را شكست داد. با توجه به غيبت خلعتبري مجبور شدم سيستم بازي ذوب‌آهن را تغيير دهم.
وي افزود: در بازي مقابل صبا 120 دقيقه بازي كرديم و سپس راهي اصفهان شديم و بعد با توجه به قرعه‌كشي مجبور شديم دوباره به تهران سفر كنيم تا خستگي در تن بازيكنان ما بماند اما راه‌آهن اين مشكلات را نداشت.
ابراهيم زاده ادامه داد:‌ جام حذفي اين طور است كه بايد از موقعيت‌ها استفاده كرد. راه‌آهن بهترين استفاده را از فرصت خود انجام داد اما ذوب‌آهن از 4 فرصت خود هيچ سودي نبرد. اميدوارم در ديدار برگشت همه چيز را جبران كنيم.
سرمربي ذوب آهن خاطرنشان كرد: ‌در بازي مقابل صبا بازيكنان خوبي مثل اشجاري و خلعتبري را نداشتيم كه همه به ما مي‌گفتند دچار مشكل مي‌شويد اما به پيروزي رسيديم ولي در اين بازي كه همه اعلام كردند با حضور اشجاري مشكلي نخواهيم شد بازي را به راه‌آهن واگذار كرديم. اينها فقط در فوتبال حدس است كه نبايد به آن توجه كرد

پس از باخت مقابل راه‌آهن
آذري: سازماندهي فدراسيون فوتبال مشكل دارد

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه ذوب آهن اصفهان گفت: دوست ندارم حرف هحاشيه اي بزنم اما سازماندهي فدراسيون فوتبال مشكل دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس، سعيد آذري پس از باخت يك بر صفر مقابل راه‌آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در تاريخ 15 ارديبهشت نامه‌اي به كميته انضباطي در خصوص خلعتبري دادم. پس از مدتي كه جوابي از آن نگرفتم در تماسي با شريفي جوياي اين موضوع شدم كه او به من اعلام كرد حالا كه جوابي نيامده بازيكن شما مشكلي براي بازي كردن ندارد.
وي افزود: نيم ساعت مانده به بازي امروز مقابل راه‌آهن به ما اعلام كردند خلعتبري نمي تواند بازي كند. ما شوكه شديم و واقعا به اين موضوع اعتراض داريم. چون با اين كارها حق بعضي از تيم‌ها از بين مي‌رود. به نظر من سازماندهي فدراسيون فوتبال مشكل دارد.
آذري خاطرنشان كرد:‌ برد امروز را به انصاري فرد و زحمتكشان راه‌آهن تبريك مي‌گويم و اميدوار هستم در اصفهان اين نتيجه را جبران كنيم