View Single Post
Old 29-05-09, 12:37   #23 (permalink)
nobodynoone
Staff

nobodynoone's Avatar

Credits: 130,077
حمودي، شيرزاد و علوي با فولاد خوزستان قرارداد بستند

خبرگزاري فارس: سه بازيكن جديد با تيم فوتبال فولاد خوزستان قرارداد داخلي امضا كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، مسئولان باشگاه فولاد خوزرستان از مدت ها قبل مذاكراتشان را با بازيكنان مورد نياز خود براي فصل آينده آغاز كردند.
در همين راستا اين باشگاه با جواد شيرزاد و محمد علوي بازيكنان فصل گذشته پاس همدان و علي حمودي بازيكن فصل گذشته مس كرمان قرارداد داخلي امضا كردند.
قرارداد اين بازيكنان به زودي به صورت رسمي ثبت مي شود

رحمتي با استقلال قرارداد يكساله بست

خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال سايپا با استقلال تهران قرارداد داخلي يكساله بست.

به گزارش خبرگزاري فارس، كيانوش رحمتي با عقد قرارداد يكساله به تيم استقلال تهران پيوست.
اين بازيكن چهارشنبه با حضور در باشگاه استقلال پس از مذاكرات نهايي با مسئولان اين تيم قرارداد داخلي خود را امضا كرد.
ظرف روزهاي آينده اين بازيكن قرارداد خود را در هيات فوتبال تهران ثبت مي كند

در گفت و گو با فارس
رحمتي: جاي هيچ بازيكني به استقلال نيامده‌ام

خبرگزاري فارس: هافبك جديد تيم فوتبال استقلال گفت: من جاي هيچ بازيكني به اين تيم نيامده‌ام.

كيانوش رحمتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره قرارداد خود با تيم استقلال اظهار داشت: روز چهارشنبه با حضور در باشگاه با اين تيم قرارداد داخلي يك ساله بستم و اميدوار هستم بتوانم به اين تيم كمك كنم.
وي افزود: هميشه تيم هاي قهرمان در فصل جديد روزهاي سختي دارند و من با دانستن اين موضوع و بررسي همه جوانب اين تيم را انتخاب كردم و كاري هم به مسائل حاشيه اي ندارم.
رحمتي ادامه داد: تا به حال با صمد مرفاوي كار نكرده ام اما مي دانم ايشان مربي خوب و بادانشي است و سالم مربيگري مي كند.
اين هافبك درباره اينكه گفته مي شود وي جاي بازيكني مثل حسين كاظمي به اين تيم آمده است، گفت: اين موضوع صحيح نيست. من در تيم پاس در كنار جواد نكونام بازي كردم و در سايپا نيز در كنار ابراهيم صادقي بازي كرده ام و نيازي به اين ندارم كه جاي كسي باشم

مطوري با استقلال اهواز قرارداد داخلي بست

خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال پيام مشهد با استقلال اهواز قرارداد داخلي امضا كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، محمد مطوري اولين بازيكني است كه براي فصل جديد با تيم استقلال اهواز به توافق رسيد و با اين تيم قرارداد داخلي يكساله امضا كرد.
به احتمال زياد تا چند روز آينده بازيكنان جديد با اين تيم قرارداد امضا مي كنند.
استقلال اهواز با هدايت خداداد عزيزي از 16 خرداد در اهواز تمرينات خود را آغاز مي كند و از 23 خرداد در كردان كرج اردوي آماده سازي خود را برگزار خواهد كرد.

ميرزاپور ماندني شد، خالقي‌فر ثبت كرد

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال مقاومت سپاسي با باشگاه سايپا قرارداد رسمي خود را ثبت كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، رضا خالقي‌فر قرارداد رسمي خود را با باشگاه سايپا به طور رسمي ثبت كرد. نادر فرياد شيران مربي سايپا با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: به غير از خالقي فر، ابراهيم ميرازپور هم فصل آينده در تيم ما حضور خواهد داشت.
ميرزاپور دروزاه‌بان اسبق تيم ملي فصل گذشته در سايپا دروازه بان ذخيره اين تيم بود و وحيد شيخ ويسي دروازه بان اصلي بود. البته سايپا به دنبال جذب يك دروازه بان اميد از يك باشگاه ديگر هم است.
روز چهارشنبه نيز داريوش يزداني، امين منوچهري و سعيد بيگي با حضور در هيات فوتبال تهران، قرارداد رسمي خود را با سايپا امضا كردند. طبق توفق نامه امضا شده، داريوش يزداني و سعيد بيگي براي يك فصل و امين منوچهري براي دو فصل پيراهن تيم فوتبال سايپا را بر تن خواهند كرد

در گفت و گو با فارس
شيري: قراردادم با استقلال فسخ نشده است

خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال برق شيراز گفت: از فسخ قراردادم با استقلال خبر ندارم.

مهدي شيري در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره اينكه گفته مي شود قرارداد داخلي او با استقلال به اين دليل كه مصدوم است فسخ شده، اظهار داشت: من چنين چيزي نشنيدم. مصدوم بودم اما قرار نيست كه هميشه مصدوم باقي بمانم. در حال حاضر مشكلي ندارم.
وي افزود: در زمانه اي هستيم كه قبل از قرارداد از بازيكنان تست پزشكي گرفته مي شود. به هر حال من پيشنهادهاي ديگري هم دارم و استقلالي ها اگر ديدند من سالم هستم مي توانند با من قرارداد ببندند.
شيري درباره اين موضوع كه گفته مي شود باشگاه برق شيراز به دليل مذاكره او با تيم هاي ديگر از وي ناراحت است، عنوان كرد: قراردادم با اين تيم تمام شده است. آنها با توجه به قانون هايي كه براي خود گذاشته اند پول هاي ما را به اسم جريمه نمي خواهند بدهند.
اين بازيكن ادامه داد: با نامه و مجوز باشگاه براي مذاكره با تيم عربستاني از ايران رفتم اما آنها من را بابت اين موضوع 10 ميليون تومان جريمه كرده اند. من هم به كميته انضباطي شكايت مي كنم تا تكليفم را روشن كنند.
شيري تصريح كرد: به جاي اينكه من از باشگاه ناراحت باشم آنها ناراحت شده اند؟ نزديك به 7،8 ميليون تومان از جيب خودم براي اين تيم امكانات گرفتم و هنوز اين پول را دريافت نكرده ام. وقتي نتوانستم به عربستان بروم از تيم هاي اماراتي پيشنهادهاي خوب داشتم اما به خاطر تلفن هاي آقاي فلاح و به خاطر مردم شيراز به برق بازگشتم و مصدوم هم شدم.
شيري با انتقاد از تصميماتي كه در اين باشگاه در پايان فصل بابت جريمه ها در نظر گرفته اند گفت: من به همراه شماري از بازيكنان جوان اين تيم قصد داريم نزد استانداري و مسئولان ورزشي استان برويم تا اين موضوع را با آنها مطرح كنيم.
اين بازيكن تاكيد كرد: آنها بازيكنان را طوري جريمه كرده اند كه بعضي از بازيكنان كه قرارداد هاي پاييني دارند بايد يك مبلغي هم روي آن پول بگذارند و به باشگاه برگردانند. زماني كه مي خواستند پاداش بدهند به بازيكنان ذخيره نصف آن پول را مي دادند اما به هنگام باخت جريمه را با آنها كامل حساب كرده اند. اين رفتارهاي دوگانه معني ندارد و من براي رسيدگي به اين موضوع با مسئولان صحبت خواهم كرد

مرفاوي مربي بزرگي است
عنايتي: با سپاهان مذاكره نداشته‌ام

خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال النصر امارات گفت: بر خلاف شايعات مذاكره اي با سپاهان داشته ام.

رضا عنايتي در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود ظرف يكي دو روز آينده با سپاهان قرارداد امضا مي كند تصريح كرد: اين خبر صحت ندارد. وقتي پيشنهادي از باشگاه سپاهان ندارم چطور امكان دارد با اين تيم به توافق رسيده باشم؟
وي ادامه داد: ظرف روزهاي گذشته با امير قلعه نويي صحبت كرده ام اما در مورد فوتبال حرفي نزده ام.
مهاجم اسبق تيم استقلال در مورد روند مذاكراتش با باشگاه استقلال عنوان كرد: هفته آينده نشستي با مسئولان اين باشگاه خواهم داشت تا مذاكراتي انجام دهم.
اين بازيكن در مورد انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي در اين تيم گفت: مرفاوي مربي بزرگي است و اميدوارم بتواند استقلال را به موفقيت برساند. اكنون كه او را به عنوان سرمربي انتخاب كرده اند بايد همه دست به دست هم دهند تا استقلال به موفقيت برسد.
وي درباره مواضعي كه در قبال انتخاب مرفاوي شده است اظهار داشت: طبيعي است كه در مورد تصميمات باشگاه بزگي مثل استقلال مخالفاني هم باشند. فكر مي كنم آنهايي كه اين تيم را دوست دارند بايد كمك كنند تا تيم بزرگ بماند

در گفت و گو با فارس
بيك زاده: شايد به دسته دوم آلمان بروم

خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران گفت: با يك پيشنهاد از كشور آلمان مواجه شده و در حال بررسي آن هستم.

هاشم بيك‌زاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس در خصوص انتخاب صمد مرفاوي به عنوان سرمربي جديد استقلال تهران اظهار داشت: به آقاي مرفاوي تبريك مي‌گويم. او مربي بسيار خوبي است كه شخصيت ساده‌اي دارد. اميدوارم بتواند با استقلال در رقابت‌هاي آسيايي و ليگ برتر نتيجه بگيرد.
بيك‌زاده با اعلام اينكه از يك تيم آلماني پيشنهاد دارد عنوان كرد: مدير برنامه‌هايم در حال پيگيري اين پيشنهاد است. يك تيم دسته دومي آلمان خواهان به خدمت گرفتن نشده و اگر شرايط مناسب باشد، با بررسي تمامي جوانب به آلمان مي روم. البته در اين خصوص بايد با مسئولان استقلال جلسه گذاشته و تصميم نهايي را در اين خصوص اتخاذ كنيم

در گفت و گو با فارس
انصاري‌فرد: به دنبال مربياني از هلند و فرانسه هستيم

خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه راه آهن گفت: براي سرمربيگري فصل آينده دنبال گزينه هايي از هلند و فرانسه هستيم.

محمد حسن انصاري فرد در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه براي فصل آينده روي چه گزينه هايي براي انتخاب سرمربي نظر دارد اظهار داشت: در باشگاه به اين جمع بندي رسيديم كه از سرمربي خارجي استفاده كنيم. البته اين موضوع از ارزش هاي مهدي تارتار كم نمي كند. فصل آينده وي قطعا دستيار سرمربي خارجي خواهد بود.
وي تصريح كرد: سعي مي كنم از ميان نفراتي كه كارنامه آنها را به من داده اند سرمربي آينده را انتخاب كنم.
مديرعامل باشگاه راه آهن در پاسخ به اين سئوال كه كه كارنامه مربيان چه كشورهايي را بررسي مي كند گفت: رزومه مربياني از كشورهاي كرواسي، اسلووني، پرتغال، بلغارستان و هلند به من معرفي شده اند. بعضي از اين مربيان سوابق خوبي دارند و هيچكدام از آنها در ايران مربيگري نكرده اند.
انصاري فرد تاكيد كرد: ترجيح مي دهم مربي فصل آينده ما از هلند يا فرانسه باشد. بودجه اي هم كه براي اين تيم در نظر گرفته ايم كمتر از پول برخي مربيان داخلي است

قول ها در انزلي مهم تر از قراردادهاي كاغذي است
احمد زاده : به پيشنهاد مقاومت سپاسي پاسخ منفي دادم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال ملوان انزلي گفت: از مديرعامل مقاومت سپاسي عذرخواهي كردم و فصل بعد هم در ملوان مي مانم.

محمد احمدزاده در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد مذاكره با باشگاه مقاومت سپاسي گفت: اين باشگاه به من پيشنهاد مربيگري داد و من با آقاي جعفري مدير عامل اين باشگاه صحبت كردم و از ايشان عذرخواهي كردم البته اين اتفاق مربوط به يك هفته پيش است. ماندن من در ملوان مسجل است.
وي در مورد اين كه قرارداد رسمي با باشگاه ملوان امضا كرده يا نه اظهار داشت: قرارداد رسمي امضا نكرده ام اما بر سرمسايل كلي به توافق رسيده ايم و به طور شفاهي همه چيز مشخص شده در انزلي قول ها مهم تر از قراردادهاي كاغذي است و و اگر اجبار فدراسيون فوتبال نبود ما حتي تا پايان فصل هم قراردادي با باشگاه امضا نمي كرديم