خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: ورزشي - فوتبال
دروازه بان فصل گذشته تيم فوتبال برق شيراز با عقد قراردادي يك ساله به عضويت ملوان بندرانزلي در نهمين دوره ليگ برتر فوتبال درآمد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر سجاد بيرانوند دروازه بان فصل گذشته برق شيراز به دنبال جدايي مسعود غلامعلي زاد دروازه بان اول ملوان با عقد قراردادي يكساله تيم محمد احمداده را در فصل آينده ليگ برتر همراهي خواهد كرد.
بيرانوند با توجه به سقوط برق شيراز از ليگ برتر به عنوان سهميه دسته اولي به جمع بازيكنان ملوان اضافه شده است.
اين دروازه بان شيرازي قرارداد خود را به صورت سفيد با مديران ملوان به امضاء رسانده است.
سجاد بيرانوند به همراه آرمين قلي زاده و رضا حاج اسبويي سه دروازه بان ملوان در فصل آينده ليگ برتر فوتبال كشور خواهند بود
جان نگودی و خالقی فر به تیم فوتبال سایپا پیوستند / میرزاپور تمدید کرد
دو بازیکن تیم های فوتبال ابومسلم و مقاومت سپاسی با عقد قراردادی یکساله به تیم فوتبال سایپا پیوستند.
به گزارش خبرنگار مهر، جان نگودی مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال ابومسلم و رضا خالقی فر هافبک تیم مقاومت سپاسی پس از توافق نهایی با مسئولان باشگاه سایپا عصر امروز در محل هیئت فوتبال تهران حاضر شدند و با امضای قراردادی یکساله به تیم فوتبال سایپا پیوستند.
همچنین عصر امروز ابراهیم میرزاپور دروازه بان فصل گذشته سایپا قرارداد خود را برای یک فصل دیگر با این باشگاه تمدید کرد.
پیش از این شیخ ویسی، حسین حسینی، ابراهیم صادقی، رضا محمودی و محمد جواد آشتیانی با باشگاه سایپا قرارداد امضا کرده اند
دو بازيكن ديگر با مقاومت تمديد كردند
دو بازيكن تيم فوتبال مقاومت سپاسى شيراز قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند. بعد از تمديد قرارداد مصطفى صبرى ؛على ممبينى و ميرهانى هاشمى ۲ بازيكن ديگر اين تيم نيز با حضور در هيات فوتبال شيراز قراردادهاى خود را با مقاومت تمديد كردند. مقاومتى ها هنوز با هيچ بازيكن جديدى قرارداد امضا نكرده اند
بائو با پرسپوليس 2 ساله بست
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال ابومسلم با عقد قراردادي 2 ساله به پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، ميثم بائو هافبك ابومسلم قرارداد 2 ساله اي با پرسپوليس منعقد كرد.
بائو در فصل قبل 10 گل براي ابومسلم به ثمر رساند
با قراردادي 2 ساله
شيت رضايي به پرسپوليس بازگشت
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال صباي قم با پرسپوليس قرارداد بست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت رسمي باشگاه پرسپوليس، شيث رضايي مدافع سابق پرسپوليس با امضاي قراردادي 2 ساله به اين تيم بازگشت.
شيث كه سابقه حضور چند ساله در پرسپوليس را دارد سال گذشته در صباي قم توپ مي زد
قرارداد چهار بازيكن فولاد تمديد شد
خبرگزاري فارس: چهار بازيكن تيم فوتبال فولاد خوزستان قرارداد خود را تمديد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، باشگاه فولاد پس از جذب شيرزاد، علوي و حمودي، با چهار بازيكن خود وارد مذاكره شد.
محمد قاضي، مهدي چمن آرا، سيامك سرلك و اسماعيل شريفات بازيكناني هستند كه هر كدام به مدت دو سال ديگر قرارداد خود را با اين تيم تمديد كردند.
مسئولان فولاد در حال مذاكره با بازيكنان ديگر براي فصل جديد هستند. يكي از اين بازيكنان عباس محمدي دروازه بان فصل گذشته سپاهان است
امیرحسین پیروانی نامزد مربیگری مقاومت سپاسی
مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی پیشنهاد مربیگری فصل آینده تیم فوتبال این باشگاه را به امیر حسین پیروانی مربی تیم فوتبال امید مطرح کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی درحالی این پیشنهاد را به امیرحسین پیروانی مطرح کردند که پیش از این افشین پیروانی پیشنهاد همکاری با مقاومت سپاسی را به دلیل مربیگری در پایتخت نپذیرفته بود.
امیرحسین پیروانی ضمن تایید مذاکرات خود با مسئولان تیم فوتبال مقاومت سپاسی اظهار داشت : مسئولان این باشگاه برای فصل آینده به من پیشنهاد جالب توجهی را مطرح کردند و تاکنون دو جلسه مذاکراتی را در این خصوص با سرهنگ جعفری مدیر عامل باشگاه مقاومت انجام داده ام ولی به دلیل همکاری با تیم امید تاکنون پاسخ قطعی به مسئولان این باشگاه نداده ام.
پیروانی اضافه کرد : اولویت اول من همکاری با تیم فوتبال امید است و پاسخ نهایی به مسئولان باشگاه مقاومت سپاسی را بعد از مذاکره با مسئولان فدراسیون فوتبال موکول کرده ام .
وی یادآور شد : بنده برای مربیگری باشگاه سپاهان هم پیشنهاد داشتم ولی به خاطر تیم امید درخواست همکاری با این باشگاه را نپذیرفتم .
پیروانی ابراز امیدواری کرد با رفع مشکلات موجود و امضای قرارداد با فدراسیون فوتبال وضعیت کاری وی هرچه سریعتر مشخص شود.
پیروانی در خصوص ادامه همکاری غلامحسین پیروانی سرمربی تیم فوتبال امید با تیم مقاومت سپاسی اظهار داشت : مسئولان باشگاه مقاومت علاقمند به همکاری با ایشان درمسئولیتی سبک تر به عنوان مدیرفنی و یا مشاورمدیرعامل هستند که تصورمی کنم با توجه به شناخت چندین ساله ایشان از باشگاه این همکاری همچنان ادامه یابد و درصورتی همکاری احتمالی بنده با تیم مقاومت قطعا از مشورت و همفکری برادرم در هدایت تیم مقاومت استفاده خواهم کرد
در گفت و گو با فارس
زارع: قراردادم را با برق شيراز تمديد نكردهام
خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال برق شيراز گفت: برخلاف شايعات هنوز قراردادم را تمديد نكرده ام.
ستار زارع در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود قصد دارد فصل آينده همراه تيم برق در ليگ دسته اول بازي كند اظهار داشت: هنوز قراردادم را با اين باشگاه تمديد نكردم. معلوم نيست چه تصميمي مي گيرم. عجله اي براي انتخاب تيم ندارم.
وي با رد اين موضوع كه از مقاومت پيشنهاد دريافت كرده ادامه داد: فكر نمي كنم اين تيم بتواند نياز مالي من را برطرف كند. از چند پيشنهاد دارم كه بايد با تفكر بيشتري براي فصل بعد دست به انتخاب بزنم.
زارع درباره اينكه شماري از بازيكنان برق شيراز به دليل تصميمات باشگاه از مسئولان اين تيم ناراحت هستند عنوان كرد: باشگاه هر تصميمي گرفته حق طبيعي آن بوده است. تيم را ما به دسته اول برده ايم و بايد جريمه هم بشويم. من خودم اولين بازيكني بودم كه جريمه شدم و مبلغ جريمه ام هم از همه بيشتر بود چون قراردادم از سايرين بيشتر بود.
اين بازيكن تصريح كرد: باشگاه برق براي هيچ بازيكني نيست و من فقط چون از بچگي در اين باشگاه بزرگ شدم نمي توانم نسبت به آن بي تفاوت باشم. مديريت باشگاه با بودجه اي كه داشت نمي توانست بيشتر از اين خرج كند
در گفت و گو با فارس
شكوري: از تيمهاي اماراتي و قطري پيشنهاد دارم
خبرگزاري فارس: مدافع تيم فوتبال استقلال گفت: از دو تيم اماراتي و قطري براي فصل آينده پيشنهاد دارم.
هادي شكوري در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره حضور امروز خود در باشگاه استقلال اظهار داشت: با توجه به اينكه هنوز مطالبات خود را دريافت نكرده ام براي مشخص شدن اين موضوع به باشگاه رفتم كه به من قول دادند ظرف روزهاي آينده اين موضوع را حل مي كنند.
وي در پاسخ به اين سئوال كه براي فصل آينده چه برنامه اي دارد عنوان كرد: در نشستي كه با واعظ و مرفاوي داشتم بحث جدايي ام را مطرح كردم. از دو تيم اماراتي و قطري پيشنهاد دارم اما باشگاه با جدايي ام مخالفت كرد.
شكوري تاكيد كرد: من يك سال ديگر با استقلال قرارداد دارم و اميدوار هستم كه فصل خوبي را با اين تيم داشته باشم