خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس با هافبك تيم اميد مذاكره كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس عباس انصاري فرد قصد دارد پس از جذب چند بازيكن ليگ برتري به فكر جذب بازيكنان ليگ يكي و جوان باشد. از اين رو وي با رسول كر هافبك تيم اميد و ارزاني هافبك پيام مشهد گفت و گو كرد. قرار است اين دو بازيكن در روزهاي آينده در خصوص حضورشان در پرسپوليس جواب نهايي را بدهند.
* با تصميم انصاري فرد؛ محمود خوردبين به عنوان مشاور نقل و انتقالات باشگاه انتخاب شد تا در جذب بازيكنان با مديرعامل تعامل لازم را داشته باشد
اكبري به پرسپوليس پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال سپاهان اصفهان به پرسپوليس پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت باشگاه پرسپوليس، جلال اكبري هافبك - مدافع تيم فوتبال سپاهان با عقد قراردادي 2 ساله به جمع بازيكنان پرسپوليس پيوست.
اكبري 26 ساله كه توانايي بازي در هر دو پست دفاع و هافبك را دارد. وي سال گذشته در غياب نويدكيا وظيفه كاپيتاني تيم فوتبال سپاهان را بر عهده داشت
عنايتي با استقلال قرارداد بست
خبرگزاري فارس: مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال النصر امارات با استقلال قرارداد بست.
به گزارش خبرگزاري فارس، رضا عنايتي پس از سه سال بار ديگر به جمع آبي پوشان تهراني بازگشت.
آقاي گل سه دوره قبل ليگ برتر امروز با حضور در باشگاه استقلال با مسئولان اين تيم به توافق رسيد و قرارداد يكساله بست.
عنايتي كه روز گذشته براي اولين بار با حضور در باشگاه به طور رسمي با استقلال به مذاكره پرداخت مورد توجه امير قلعه نويي براي حضور در سپاهان هم بود.
عنايتي به زودي قرارداد خود را با استقلال به ثبت خواهد رساند
قول "مبعلي" به استقلال
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
مبعلي در صورت بازي در ايران فقط پيراهن استقلال را ميپوشد.
به گزارش ايسنا، سايت باشگاه استقلال نوشت: مبعلي اواخر هفتهاي که گذشت طي تماسي تلفني با واعظي آَشتياني از اشتياقش خود براي پوشيدن پيراهن استقلال سخن گفت.
ايمان اگر چه به دليل بازيهاي خوبش همچنان مورد توجه باشگاه هاي اماراتي است، اما نيم نگاهي نيز به ميادين آسيايي و ملي دارد و از اين رو تصميم گرفته با وسواس و بررسي بيشتر تيم فصل آيندهي خود را انتخاب کند.
مبعلي در گفت و گو با مديرعامل استقلال تاکيد کرد که اگر قرار باشد فصل بعد به ليگ ايران بازگردد، تنها پيراهن استقلال را به تن خواهد کرد و به باشگاه ديگري فکر نمي کند.
قلعه نويي با استقبال هواداران سپاهان به اصفهان وارد شد
قنبري، بابازاده و خداداد در كادر فني
سرمربي جديد تيم فوتبال فولاد مباركه سپاهان در فرودگاه اصفهان مورد استقبال هواداران اين تيم قرار گرفت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران ( ايسنا)، امير قلعه نويي سرمربي جديد تيم فوتبال سپاهان ساعت 15:15 امروز وارد فرودگاه اصفهان شد و مورد استقبال دهها نفر از هواداران تيم فوتبال سپاهان قرار گرفت، اين هواداران كه با دستههاي گل به فرودگاه آمده بودند، با حضور قلعه نويي در فرودگاه به ابراز احساسات پرداختند.
مراسم معارفهي امير قلعه نويي سرمربي جديد سپاهان تا ساعتي ديگر در اين باشگاه برگزار ميشود. تاكنون حضور كريم قنبري، حميد بابازاده ( مربي دروازه بانها )، احمد خداداد ( مربي بدنساز ) و مجيدبصيرت (سرپرست ) در كادر فني اين تيم اصفهاني قطعي شده است
پس از گفت و گو با انصاريفرد
كاويانپور مجوز حضور در تمرينات پرسپوليس را گرفت
خبرگزاري فارس: هافبك اسبق تيم فوتبال پرسپوليس مجوز حضور در تمرينات اين تيم را گرفت.
به گزارش خبرگزاري فارس، حامد كاويانپور هافبك سال هاي نه چندان دور پرسپوليس پس از گفت و گو با انصاري فرد مجوز حضور در تمرين اين تيم را دريافت كرد. وي در صورتي كه نظر سرمربي جديد پرسپوليس را جلب كند با اين تيم قرارداد 2 ساله خواهد بست.
انصاري فرد با تائيد اين خبر به خبرنگار خبرگزاري فارس گفت: كاويانپور از زحمتكشان پرسپوليس است و اميدوارم با جلب رضايت كادر فني مجددا او را با لباس قرمز ببينيم. البته پيوستن كاويانپور به پرسپوليس به قدرت بدني و تاكتيكي او بستگي دارد
بدنساز استقلال از آلمان ميآيد
اردوي آبيها در سرزمين ژرمنها
مطابق نظر مرفاوي و برابر تفاهم استقلال با اريش روته مولر قرار است وي در پايان هفته که به ايران مي آيد، يک مربي بدنساز آلماني را نيز براي همکاري به باشگاه معرفي کند.
به گزارش ايسنا به نقل از روابط عمومي باشگاه استقلال، در صورت توافق اين مربي و باشگاه، بدنساز فصل آيندهي استقلال نيز يک مربي با دانش روز از کشور آلمان خواهد بود.
استقلاليها از اين طريق قصد دارند از برخي مشکلات که فصل گذشته به واسطه ي مسايل بدنسازي پيش آمد (از جمله مصدوميت رينالدو ...) پيشگيري کنند.
**اردوي استقلال در آلمان
مقدمات اردوي پيش فصل استقلال در آلمان فراهم مي شود.
اريش روته مولر با هماهنگي سرمربي و مديران باشگاه استقلال در تدارک اردوي پيش فصل آبي پوشان در يکي از شهرهاي صاحب فوتبال آلمان است.
اردوي استقلال طبق برنامه آماده سازي تيم که توسط عبدالصمد مرفاوي فراهم شده است، يک اردو با امکانات کامل براي بدنسازي هوازي وغير هوازي، زمين تمرين و همچنين امکانات کامل چکاپ هاي پزشکي خواهد بود.
قرار است اردوي آماده سازي استقلال پيش از آغاز فصل 89-1388 فوتبال ايران، اواخر تيرماه سال جاري برپا شود
دعوتنامه يك تيم چيني براي اولروم
خبرگزاري فارس: يك تيم چيني دعوتنامه اي را براي جذب مهاجم تيم فوتبال ابومسلم ارسال كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، يك باشگاه چيني دعوتنامه اي را براي باشگاه ابومسلم ارسال كرده است و خواهان جذب عرفان اولروم شده است.
مدير برنامه هاي اولروم با تاييد اين خبر به خبرگزاري فارس گفت: باشگاه هاي چيني از گذشته اولروم را مي خواستند. آن موقع پيشنهادي از داليان داشت كه به دليل اينكه عرفان با يك باشگاه قرارداد داشت به آنها پاسخ منفي داد.
وي ادامه داد: اكنون نيز يك تيم چيني كه به مرحله حذفي ليگ قهرمانان آسيا هم صعود كرده است خواهان اوست اما ترجيح مي دهم اسمش را نگويم. اولروم قراردادش هم با باشگاه ابومسلم تمام شده است. اكنون زمان تعطيلات نيم فصل ليگ چين است و ليگ آنها تمام نشده است
در گفت و گو با فارس
كر: مسئولان پرسپوليس بايد رضايتنامه من را بگيرند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال اميد گفت: مسئولان پرسپوليس اگر مرا ميخواهند بايد رضايتنامهام را از شموشك نوشهر بگيرند.
رسول كر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: صحبتهايي با مسئولان باشگاه پرسپوليس داشته ام و دوست دارم در تيمهاي بزرگ بازي كنم اما اگر پرسپوليسيها مرا ميخواهند بايد رضايتنامهام را از شموشك نوشهر بگيرند. من با اين تيم براي فصل آينده نيز قرارداد دارم.
وي افزود: اگر مسئولان پرسپوليس رضايتنامه مرا بگيرند به احتمال فراوان قرمزپوش خواهم شد تا بتوانم به عنوان مهره اي تاثيرگذار در كنار بزرگان در خدمت اين تيم باشم.
كر يادآور شد: بعد از دو بازي شموشك در ليگ يك تصميم نهايي را ميگيرم و اميدوارم تا آن موقع مسئولان دو باشگاه با يكديگر به توافق برسند تا من با خيالي آسوده به فكر موفقيت در فوتبالم باشم.
هافبك تيم فوتبال اميد خاطرنشان كرد: خوشبختانه تمرينات خوبي در تيم اميد برگزار كردهايم و بازي با اندونزي نيز يك محك خوب براي ما بود. اميدوارم بتوانيم در اردوهاي بعدي منسجم تر باشيم و با انجام بازي هاي تداركاتي با تيم هاي قوي راه صعود به المپيك را هموار كنيم
پس از ديدار با سرمربي استقلال؛
بيگزاده: مرفاوي گفت بمان و حقت را بگير
بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت: صمد مرفاوي از من خواست تا در استقلال بمانم و حقم را بگيرم.
هاشم بيگزاده در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: صبح امروز (يكشنبه) با صمد مرفاوي ديدار كردم و او اعلام كرد كه من را براي فصل آينده ميخواهد و خواست تا در استقلال بمانم و حقم را بگيرم.
وي افزود: تا دوشنبه زمان خواستم كه فكر كنم اما، 70 درصد در استقلال ميمانم چرا كه معتقدم ماندن در استقلال بيشتر به سودم است.
بيگزاده ادامه داد: اميدوارم بدشانسيهاي فصل گذشتهام در استقلال تكرار نشود و بتوانم در ليگ نهم خودم را ثابت كنم.
وي افزود: دوشنبه قرار است به ديدار واعظي آشتياني بروم تا مذاكرات نهايي را انجام دهيم
دو مدافع به جاي صادقي جذب كرديم
مظلومي: رحمتي به سپاهان نرفته است
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال مس كرمان گفت: خبر پيوستن مهدي رحمتي به باشگاه سپاهان صحت ندارد.
پرويز مظلومي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد جدايي دو بازيكن اصلي تيم مس تصريح كرد: فقط امير حسين صادقي از باشگاه ما جدا شده است و خبر پيوستن مهدي رحمتي به سپاهان صحت ندارد. من نيم ساعت پيش با رحمتي در چين تماس گرفتم و او به من گفت گزينه اولش تيم مس كرمان است.
وي ادامه داد: به جاي امير حسين صادقي دو مدافع وسط جديد جذب كرده ايم. يك بازيكن بزريلي و يك ايراني اما در حال حاضر نام آنها را اعلام نمي كنيم. در فصل نقل و انتقالات 6 بازيكن خوب جذب خواهيم كرد. البته نمي دانم باشگاه فولاد چگونه مي گويد علي حمودي را جذب كرده اين بازيكن با باشگاه مس قرارداد داخلي دارد.
سرمربي تيم مس در مورد زمان آغاز شروع تمرينات عنوان كرد: از روز شنبه استارت مي زنيم و منتظريم ملي پوشان ما بازگردند.
وي در مورد سفرش به مشهد اظهار داشت: مسئولان باشگاه ابومسلم به من لطف زيادي داشتند و پذيرايي مفصلي هم از من انجام دادند اما من با باشگاه مس قرارداد دارم و به اين باشگاه متعهد هستم
در گفت و گو با فارس
زارع: تكليفم هفته آينده مشخص ميشود
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با انصاريفرد صحبتهاي اوليه را انجام دادم اما تكليفم براي ماندن در اين تيم هفته آينده مشخص ميشود.
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: با توجه به شرايط پرسپوليس دوست دارم بعد از تسويه حساب فصل گذشته درباره ماندنم در اين تيم اظهار نظر كنم و تصميم لازم را بگيرم چون بايد با خيال آسوده به فكر سرنوشتم باشم.
وي افزود: با انصاريفرد در هنگام پرداخت بخشي از مانده قراردادم صحبتهاي كوتاهي داشتم اما به نتيجه نهايي نرسيديم. تكليف نهايي من تا هفته آينده مشخص خواهد شد.
زارع دربازه اينكه آيا پيشنهادي از تيم هاي ديگر دارد؛ عنوان كرد: تا امروز هيچ كس با من تماس نگرفته است و پيشنهادي ندارم.
اين بازيكن خاطرنشان كرد: پرسپوليس را دوست دارم و هيچ وقت شرط بزرگ براي ماندنم در اين تيم مطرح نميكنم اما به دنبال اين هستم كه حق و حقوقم را بگيرم.
زارع يادآور شد: از دست دادن سه جام در پرسپوليس برايم بسيار سخت بود. در ديدار با بنيادكار به دليل محروميت در زمين نبودم اما پس از بازي شوكه شده بودم و هرگز تصور حذف از ليگ قهرمانان را نميكردم.
وي تاكيد كرد: اگر در پرسپوليس بمانم به دنبال اين هستم كه گذشته را جبران كنم. در غير اين صورت براي پرسپوليس دعا مي كنم
باشگاه راهآهن اعلام كرد:
تا توافق نهايي نام سرمربي اعلام نميشود
خبرگزاري فارس: باشگاه راه آهن اعلام كرد تا زماني كه با سرمربي مورد نظر خود به توافق نهايي نرسد نام آن را اعلام نخواهند كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد حسن انصاري فرد با توجه به اينكه كارنامه مربيگري مربيان زيادي از كشورهاي اروپايي را پيش رو دارد در حال مطالعه پرونده آنها است.
روابط عمومي اين باشگاه اعلام كرد تا پايان هفته مطالعه رزومه اين مربيان به پايان خواهد رسيد و سپس گزينه هاي مورد نظر را انتخاب كرده و از اوايل هفته آينده مذاكره با اين گزينه ها آغاز مي شود.
انصاري فرد اعلام كرده تا زماني كه با مربي مورد نظر به توافق نرسد اين باشگاه نام آن را اعلام نخواهد كرد.
تا به حال مربياني از كشورهاي كرواسي، بلغارستان و پرتغال و.... به مديرعامل باشگاه راه آهن معرفي شده اند
تنها يك خريد در فصل نقل و انتقالات
8 بازيكن از باشگاه ملوان جدا ميشوند
خبرگزاري فارس: 8 بازيكن از تيم فوتبال ملوان جدا خواهند شد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمد علي اميري (هافبك)، ابراهيم صادقي(دفاع)، محمد چمن دوست(هافبك) توميسلاو استانيچ( مهاجم) در فهرست بازيكنان مازاد ملوان براي فصل آينده قرار گرفتند.
ضمن اينكه 4 بازيكن ؛ مسعود غلامعلي زاد(دروازه بان)سعيد يوسف زاده(هافبك) ،محسن گياهي ( هافبك)، امير خدا مرادي (مهاجم) نيز به دليل اينكه بر سر مسايل مالي به توافق نرسيدند از اين باشگاه مي روند.
اين در حالي است كه ملوان در فصل نقل و انتقالات تاكنون فقط يك دروازه بان به نام سجاد بيرانوند را جذب كرده و محمد احمدزاده نيز هنوز با اين باشگاه قرارداد رسمي امضا نكرده است. تمرينات ملوان از روز يكشنبه در انزلي آغاز شده است
دنيزلي تا فردا پاسخ ميدهد
انصاريفرد: تروسيه، دال، زمن و ميشل گزينههاي مربيگري پرسپوليس هستند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با دنيزلي در تماس هستم و او تا فردا به ما جواب نهايي را ميدهد.
عباس انصاري فرد در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس تصريح كرد: گزينه اول تيم فوتبال پرسپوليس مصطفي دنيزلي است و براي به خدمت گرفتن او تمام تلاش خودم را انجام ميدهم. ميدانم او با فوتبال ايران و پرسپوليس آشنا است و ميتواند به ما كمك كند.
وي افزود: به شايعه سازان كاري ندارم و به هيچ عنوان دنبال اين نيستم كه به دنبال مدير برنامه يا افرادي بروم كه با او تماس گرفتهاند و اعلام كردهاند كه از اسم او سواستفاده شده است. من با دنيزلي گفت و گو كردم و او تا فردا جواب نهايي خود را پس از جلسه با مسئولان بيشيكتاش به ما اعلام خواهد كرد.
انصاري فرد ادامه داد: ميدانم دنيزلي تيم خود را قهرمان تركيه كرده است اما مطمئن باشيد اجازه نميدهم كساني كه خود را به دنيزلي چسبانده تا از او سود ببرند به عنوان مدير برنامه حاشيه سازي كنند و دست به هر كاري بزنند. من تلاش مي كنم او را به پرسپوليس بياورم مگر اينكه خودش به من بگويد اين كار ميسر نيست.
مديرعامل پرسپوليس در خصوص ساير گزينهها به جز دنيزلي اظهار داشت: 8 گزينه در ليست پرسپوليس حضور دارند. نام تروسيه فرانسوي، توماس دال آلماني، هنري ميشل فرانسوي و زدنيك زمن؛ مربي اهل چك و 4 مربي ديگر كه از مربيان بزرگ هستند در ليست ما به چشم مي خورد. با اين حال ابتدا منتظر پاسخ دنيزلي خواهم ماند. در غير اين صورت تا پنجشنبه تكليف سرمربي پرسپوليس را روشن خواهم كرد.
انصاري فرد در خصوص جذب بازيكنان جديد گفت: من فوتبال را متوجه ميشوم. سالها در خدمت پرسپوليس بوده ام و مي دانم مشكل اين تيم كجا است. به همين دليل بازيكنان را با دقت جذب خواهم كرد و آنهايي را به تيم مي آورم كه جزو بهترين هاي ايران باشند. هر مربي اي كه بيايد با اين بازيكنان ميتواند تيم قدرتمندي بسازد.
وي يادآور شد: در خصوص اين بازيكنان تا حدودي با وينگادا مشاوره داشته ام. درست است او ديگر در پرسپوليس نيست اما اين بازيكنان براي تيم ما چاره ساز خواهند شد.
انصاري فرد اضافه كرد: بازيكناني را كه به پرسپولس آورده ام هيچ كدام كوچك نيستند و در فصل گذشته جزو بهترينها بودند و اميدوارم بتوانند به پرسپوليس كمك كنند.
وي در خصوص احتمال شكايت وينگادا به فيفا در خصوص عدم دريافت مطالباتش عنوان كرد: بعدازظهر امروز جلسه اي با وينگادا برگزار و تكليف طلب او را روشن ميكنم اما آقاياني كه به دنبال حاشيه سازي هستند بدانند وينگادا اهل شكايت كردن به فيفا نيست و اين حرفي است كه دوست دارند با آن پرسپوليس را دچار مشكل كنند. سعي ميكنيم هر چه سريعتر مشكل او را حل كنيم.
انصاري فرد اضافه كرد: به آقايان هشدار ميدهم به هيچ عنوان ديگر به افرادي كه خود را به عنوان مديربرنامه معرفي ميكنند اجازه نميدهم بازيكن و مربي به تيم ما بياورند و سو استفاده كنند. ميخواهم پاي اين افراد را از پرسپوليس دور كنم و مطمئن باشيد به هدفم ميرسم. پرسپوليس بزرگ نياز به اين افراد ندارد.
انصاري فرد در خصوص ليست مازاد پرسپوليس اظهار داشت: به زودي ليست مازاد خود را اعلام خواهيم كرد البته اين بستگي به نظر سرمربي جديد ما نيز دارد، اما قصد داريم چارچوب تيم را حفظ كنيم.
وي اضافه كرد: كار جذب بازيكنان ليگ برتري ما تمام شد و به دنبال اين هستيم كه چند بازيكنان ليگ يكي خوب و اميد را به تيم اضافه كنيم تا بتوانيم تيم را به شرايط آرماني برسانيم. معتقدم بازيكنان ليگ يك ميتوانند با انگيزه تر در كنار بزرگان پرسپوليس كار كنند.
مديرعامل پرسپوليس درباره علي كريمي گفت: فعلا كريمي نياز به آرامش براي ديدار با كره شمالي دارد و پس از حضور او در ايران با اين بازيكن وارد مذاكره خواهيم شد. كريمي عاشق پرسپوليس است اما خودش بايد بخواهد كه در اين تيم باشد در غير اين صورت امكان تمديد قرارداد او با توجه به پيشنهادهاي خوبش وجود ندارد.
وي درباره حضور علي پروين در پرسپوليس تاكيد كرد: بارها گفته ام با حضور پروين در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم. من دوست دارم او در پرسپوليس كارش را شروع كند اما همه چيز به نظر سازمان تربيت بدني بستگي دارد.
انصاري فرد در جواب اين سئوال كه آيا حضور شما در پرسپوليس براي فصل آينده قطعي شده خاطرنشان كرد: من تا ثانيه آخري كه در پرسپوليس باشم كارم را انجام ميدهم و منتظر اما و اگرها نيستم. من وظيفه دارم براي فصل جديد پرسپوليسي بسازم كه دل هواداران را شاد كند و در اين راه از هيچ تلاشي دريغ نخواهم كرد.
مديرعامل باشگاه پرسپوليس در خصوص مذاكره با بازيكنان فصل گذشته گفت: از روز چهارشنبه گفت و گو با بازيكنان فصل گذشته را همراه تسويه حسابشان انجام خواهيم داد.
انصاري فرد درباره قرارداد آشوبي تصريح كرد: با اين بازيكن صحبت هاي لازم را داشته ام و بايد پس از همراهي تيم ملي صحبتهاي نهايي را انجام دهم. توافقات اوليه حاصل شده اما صلاح دانستم حرف هاي نهايي پس از حضور او در تيم ملي زده شود.
وي در خصوص اظهارات افشين پيرواني گفت: در اين باره هيچ صحبتي نميكنم. فكر خودم را فقط به اين مشغول كرده ام كه به هواداران و تيم محبوبم خدمت كنم.
مديرعامل پرسپوليس خاطرنشان كرد: اميدوار هستم به هدفي كه در فصل آينده داريم با بازيكنان جديد و سرمربي خود برسيم تا ناكامي اين فصل را از ذهن هواداران پاك كنيم من در اين باره از هيچ تلاشي دريغ نميكنم و به عنوان يك سرباز در خدمت پرسپوليس خواهم بود. ميخواهم امسال شادي هواداران را ببينم
عمرانزاده با استقلال قرارداد بست
خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال پاس همدان به استقلال پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، حنيف عمران زاده با حضور در باشگاه استقلال و پس از مذاكره با مسئولان اين باشگاه قراردادش را با اين تيم امضا كرد.
عمران زاده كه گفته مي شد با مسئولان سپاهان هم مذاكراتي داشته است به احتمال فراوان شنبه قرارداد رسمي خود را با استقلال ثبت خواهد كرد
با وجود عقد قرارداد با استقلال
اوليايي: عمرانزاده فصل آينده در پاس همدان بازي ميكند
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: حضور حنيف عمرانزاده در استقلال نهايي نشده و وي فصل آينده نيز براي تيم ما بازي خواهد كرد.
كاظم اوليايي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره انتقال حنيف عمرانزاده به تيم استقلال تصريح كرد: اين بازيكن به احتمال زياد فصل آينده در تيم پاس همدان خواهد ماند. عمران زاده همچنان عضو باشگاه ما است و نظر شخصي من اين است كه وي فصل بعد نيز براي پاس همدان بازي خواهد كرد.
وي در مورد مذاكره با عليرضا منصوريان براي سرمربيگري در اين تيم عنوان كرد: عليرضا منصوريان يكي از گزينههاي ما براي سرمربيگري پاس همدان است. ما با 2 گزينه داخلي و 2 گزينه خارجي مذاكره كردهايم. گزينههاي خارجي تيم هر 2 كروات هستند كه يكي از آنها بگوويچ است.
مديرعامل پاس همدان افزود: اين 4 مربي برنامههاي خود را به باشگاه ارائه كرده اند و ما ساعت 5 امروز جلسهاي در خصوص سرمربي پاس خواهيم داشت كه بدون حضور منصور پورحيدري برگزار ميشود.
وي در خصوص اينكه نظر او روي كدام مربي بيشتر است گفت: به دنبال شخص نيستيم زيرا در كار گروهي، تيم مربيگري تأثيرگذار است.
اوليايي در مورد جذب بازيكن جديد اظهار داشت: با بازيكنان جديد مذاكراتي داشتهايم و منتظر تعيين سرمربي جديد هستيم تا با نظر ايشان به جذب اين بازيكنان اقدام كنيم
بازگشت آشوبی به پرسپولیس
باشگاه پرسپولیس در ادامه جذب بازیکنان جدید برای حضور در لیگ نهم ، امروز نیز با دو بازیکن دیگر به توافق رسید.
به گزارش خبرنگار مهر، براساس اعلام رسمی باشگاه پرسپولیس، فرزاد آشوبی هافبک ملی پوش تیم فوتبال مس کرمان که سال گذشته به این تیم پیوسته بود، با عقد قراردادی دو ساله به تیم فوتبال پرسپولیس بازگشت.
باشگاه پرسپولیس در حالی امروز از عقد قرارداد دو ساله با فرزاد آشوبی خبر داده است که این بازیکن به همراه تیم ملی فوتبال کشورمان در چین به سر می برد