مراسم معارفه بازیکن جدید تیم فوتبال النصر درحالی برگزار شد که بر اساس اخبار منتشر شده وی گرانترین بازیکن ایرانی شاغل در لیگ امارات است.
به گزارش خبرنگار مهر، ایمان مبعلی بازیکن ایرانی فصل گذشته تیم فوتبال الوصل امارات جمعه شب با قراردادی یکساله به تیم فوتبال النصر امارات پیوست و شنبه شب در مراسم معارفه این باشگاه شرکت کرد.
طبق اخبار واصله مبلغ قرارداد این بازیکن اماراتی برای یک فصل حضور در تیم النصر حدود یک میلیون و پانصد هزار دلار است تا این بازیکن گرانقیمت ترین بازیکن ایرانی لیگ امارات لقب بگیرد.
همچنین شب گذشته(شنبه شب) مراسم معارفه ایمان مبعلی در محل باشگاه النصر امارات برگزار شد و پیراهن شماره 23 به این بازیکن ایرانی اهدا شد.
وی که به همراه کاید عبدالله بازیکن جدید النصر در این نشست حضور یافته بود، حضور در این باشگاه اماراتی را گام مثبتی در مسیر ورزشی خود دانست و تاکید کرد از اینکه پیراهن یکی از قدیمی ترین تیم های اماراتی را برتن کرده، خوشحال است.
هافبک پیشین تیم فوتبال الشباب که در قهرمانی آن تیم در لیگ امارات نقش مهمی را ایفا کرد، ادامه داد: تمام تلاشم را به کار می بندم تا بتوانم در تیم النصر به یکی از مهره های کلیدی و مثمر ثمر تبدیل شود.
مبعلی خاطرنشان کرد: النصر از امکانات کافی برای قهرمانی در لیگ امارات برخوردار است و می تواند با تیم های مطرح لیگ این کشور برای رسیدن به این عنوان رقابت کند.
هافبک جدید تیم فوتبال النصرهمچنین از سطح لیگ امارات تمجید کرد و گفت: اجرای سیستم حرفه ای در فوتبال امارات باعث شده است، سطح این مسابقات افزایش یافته و همه تیم ها برای کسب رتبه های بالای جدول در مسابقات شرکت کنند.
نويدكيا و عزيززاده با سپاهان تمديد كردند
خبرگزاري فارس: كاپيتان و مدافع تيم فوتبال سپاهان قرارداد خود را تمديد كردند.
به گزارش خبرگزاري فارس، محرم نويدكيا امروز به همراه حميد عزيززاده با حضور در دفتر باشگاه سپاهان به مدت 2 سال قرارداد خود را تمديد كردند.
هر دو بازيكن پس از توافق نهايي به هيات فوتبال استان اصفهان رفتند و قرارداد خود را به صورت رسمي ثبت كردند
كريميان به تيم فوتبال سپاهان پيوست
خبرگزاري فارس: بازيكن فصل گذشته برق شيراز به تيم فوتبال سپاهان پيوست.
به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي كريميان امروز با حضور در باشگاه سپاهان و پس از مذاكره با محمدرضا ساكت به توافق نهايي رسيد و قرارداد 2 ساله اي با اين تيم امضا كرد.
كريميان با حضور در هيات فوتبال اصفهان قرارداد خود را به طور رسمي به ثبت رساند تا به مدت 2 سال براي سپاهان بازي كند
انصاريفرد قراردادش را با سايپا تمديد كرد
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال سايپا قراردادش را دو سال ديگر تمديد كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، كريم انصاري فرد مهاجم جوان تيم سايپا قراردادش را امروز به مدت دو فصل ديگر تمديد كرد.
اين بازيكن در زماني علي دايي به تيم سايپا اضافه شد
ثبت قرارداد ۹ بازيكن سايپا در هيأت فوتبال
ثبت قرارداد ۹ بازيكن كه همگى از تيم فوتبال سايپا هستند در دفتر هيأت فوتبال استان تهران رسماً منعقد شد.
اسامي اين 9 بازيكن به اين شرح است : ابراهيم صادقى، شيخ ويسى و سيد حسينى روز پنجم خرداد، سيد امين منوچهرى ماسوله، داريوش يزدانى و سعيد بيگى روز ششم خرداد و ابراهيم ميرزاپور، رضا خالقى فر و جان نگودى با مراجعه به هيأت فوتبال استان تهران رسماً قرارداد خود را با باشگاه سايپاى كرج به ثبت رساندند.
غلامپور مربي دروازهبانان استقلال شد
خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم ملي به عنوان مربي دروازهبانان استقلال انتخاب شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، بهزاد غلامپور، دروازه بان استقلال در دهه 70 به عنوان مربي دروازه بانان استقلال مشغول به كار شد.
امروز بنا به دعوت مرفاوي، بهزاد غلامپور به باشگاه استقلال آمد. در اين ديدار سرمربي استقلال به همبازي قديمي اش پيشنهاد همكاري با كادرفني و مربيگري دروازه بانان را ارائه كرد كه اين پيشنهاد با استقبال غلامپور مواجه شد.
غلامپور به همراه مرفاوي همچنين ديداري 30 دقيقه اي با واعظ آشتياني داشت كه طي آن مديرعامل استقلال با ابراز خرسندي از حضور غلامپور ابراز اميدواري كرد استقلال از خدمات وي در طول فصل آتي بهره مند شود و به اهداف مورد نظر دست يابد.
غلامپور نيز در بخشي از صحبت هاي خود ضمن تشكر از مديرعامل استقلال و مرفاوي كه فرصت بازگشت او به تيم سابق و به تعبير خودش خانه خود را فراهم كردند اظهار اميدواري كرد بتواند پاسخگوي اعتماد مسئولان و سرمربي استقلال باشد
در واكنش به شايعه مربيگري در استقلال
رحيمپور: با مرفاوي دوست صميمي هستم
خبرگزاري فارس: بازيكن اسبق فوتبال ايران گفت: مرفاوي از دوستان قديمي من است و تبادل نظر هميشگي با ايشان دارم.
سيامك رحيم پور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد شايعه حضورش به عنوان مربي در استقلال تصريح كرد: با صمد مرفاوي از دوستان قديمي هستيم. از زماني كه در خوزستان با هم فوتبال بازي مي كرديم و بعد هم در تيم ملي با يكديگر بوده ايم هميشه هم با يكديگر تبادل فكري داشته ايم و از نظر فكري به هم كمك مي كنيم.
وي در مورد اينكه مرفاوي به وي پيشنهاد دستياري در استقلال را داده است يا نه اظهار داشت: با هم صحبت داشته ايم اما اين قضيه به طور رسمي مطرح نشده است. بهتر است در اين زمينه از خود مرفاوي سئوال كنيد. ايشان بهتر مي تواند به شما جواب بدهد
محصص به استقلال پيوست
خبرگزاري فارس: رئيس كميته آموزش فدراسيون فوتبال به عضويت كميته فني باشگاه استقلال درآمد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از پايگاه خبري باشگاه استقلال، مرتضي محصص، مدرس و كارشناس بين المللي فوتبال صبح امروز در ديدار با مديرعامل باشگاه استقلال به بحث و گفت و گو پيرامون مسائل مختلف فوتبال پراخت.
در اين نشست واعظ آشتياني پيشنهاد عضويت در كميته فني را به محصص داد كه اين پيشنهاد مورد استقبال وي قرار گرفت و به اين ترتيب مرتضي محصص به عضويت كميته فني باشگاه استقلال درآمد.
محصص با ابراز خشنودي از اعتماد مديرعامل استقلال مجموعه كادرفني و كميته فني استقلال را مجموعه اي از افراد اثربخش با دانش بالا ارزيابي و ابراز اميدواري كرد نقطه نظرات وي در جهت كمك به باشگاه استقلال موثر واقع شود.
محصص روز آينده به كميته فني باشگاه استقلال معرفي خواهد شد
پنج بازيكن در فهرست مازاد فولاد قرار گرفتند
خبرگزاري فارس: 5 بازيكن تيم فولاد خوزستان از سوي باشگاه به عنوان بازيكن مازاد معرفي شدند.
به گزارش خبرگزاري فارس، با نظر لوكا بوناچيچ و جمع بندي باشگاه فولاد، 5 بازيكن به نام هاي علي بداوي، رضا طاهري، رضا مرداني، كريم شاهوردي و مجاهد خذيراوي در فهرست مازاد قرار گرفتند. البته بعضي از اين بازيكنان اين فهرست با باشگاه قرارداد دارند.
* پس از توافق با حسين آشنا، در فهرست فولاد جاي دو بازيكن ليگ برتري خالي است. اين تيم قصد دارد يك بازيكن در پست هافبك هجومي و يا مهاجم جذب و سهميه آخر را در نيم فصل پر كند. اين باشگاه تا اين لحظه با شيرزاد، علي حمودي، محمد علوي را جذب كرده است.
* بوناچيچ هيچ يك از بازيكنان خارجي فصل گذشته اين تيم را نمي خواهد. مسئولان فولاد در حال مذاكره با جابا موجيري بازيكن سابق سپاهان هستند ولي هنوز با اين بازيكن به توافق نرسيده اند
پس از ديدار با انصاريفرد
زارع: با پرسپوليس تمديد نكردهام
خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال پرسپوليس گفت: فقط براي دريافت پولم به باشگاه پرسپوليس رفتم و هيچ قراردادي امضا نكردهام.
مازيار زارع در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص ديدار با انصاريفرد و شايعه تمديد قرارداد براي دو سال ديگر اظهار داشت: فقط براي دريافت پول و مطالباتم به باشگاههاي پرسپوليس رفته بودم و با انصاريفرد ديدار داشتم اما به هيچ عنوان قراردادي امضا نكردم.
وي افزود: بازيكني نيستم كه فقط به دنبال پول باشم اما معتقدم بعد از تسويه حساب با باشگاه ميتوانم تصميم نهايي در خصوص ماندنم در پرسپوليس را بگيرم.
زارع تاكيد كرد: خارج از هر گونه بازارگرمي سه پيشنهاد خوب دارم اما همه چيز را موكول كردم تا ببينم در چند روز آينده در پرسپوليس چه اتفاقي ميافتد. اميدوارم دوباره بتوانم به اين تيم خدمت كنم
در گفت و گو با فارس
بيكزاده: با مس كرمان قرارداد نبستهام
خبرگزاري فارس: هافبك فصل گذشته تيم فوتبال استقلال گفت: از مس پيشنهاد دارم اما قراردادي با آنها نبستهام.
هاشم بيكزاده در گفت و گو با خبرگزاري فارس درباره اينكه گفته مي شود با باشگاه مس كرمان به توافق رسيده است اظهار داشت: اين خبر صحت ندارد. من از اين تيم پيشنهاد دارم اما به كرمان نرفته ام و توافقي هم نداشته ام.
وي در پاسخ به اين سئوال كه براي ثبت قرارداد با استقلال دچار مشكل شده يا خير، عنوان كرد: مشكلي براي ثبت قرارداد وجود ندارد. صحبت هايم را به لحاظ مالي با باشگاه انجام داده ام و به توافق رسيده ايم فقط منتظر هستم تسويه خود را از اين باشگاه بگيرم و سپس قراردادم را به ثبت برسانم.
بيكزاده خاطرنشان كرد: قرار است اين هفته به باشگاه بروم تا همه چيز تمام شود
در گفت و گو با فارس
صاحبپناه: حضور جلالي در پيكان قطعي نشده است
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پيكان قزوين گفت: حضور مجيد جلالي در باشگاه پيكان به عنوان سرمربي هنوز قطعي نشده است.
كامران صاحب پناه در مورد خبر مربيگري مجيد جلالي در باشگاه پيكان عنوان كرد: صدا و سيما از قول من اعلام كرده است كه مجيد جلالي سرمربي تيم فوتبال پيكان شد در حالي كه آنها از من پرسيدند با جلالي مذاكره داشتيد من گفتم بله؛ فقط همين.
وي ادامه داد: شرايط باشگاه پيكان را به جلالي اعلام كرده ايم و قرار است و ايشان شرايط خود را به باشگاه اعلام كند. ممكن است كه ايشان شرايط ما را نپذيرد.
مديرعامل پيكان قزوين تاكيد كرد: هنوز سرمربي تيم پيكان به طور قطعي مشخص نشده است
قبل از تغيير مديريتي با باشگاه صبا مذاكره داشتم
جلالي: در دو روز آينده با مديران پيكان جلسه خواهم داشت
خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فولاد خوزستان گفت: به احتمال زياد در دو روز آينده با مديران باشگاه پيكان جلسه ديگري خواهم داشت.
مجيد جلالي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در مورد حضورش در تيم پيكان قزوين خاطرنشان كرد: با مديران اين باشگاه مذاكرات مقدماتي داشتم و روز گذشته با آنها صحبت كردم. به احتمال فراوان در دو روز آينده جلسه ديگري با مسئولان اين باشگاه خواهم داشت. هر چند براي بودجه فصل اينده پيكان محدوديت هايي وجود دارد.
وي در مورد احتمال حضورش در تيم صباي قم اظهار داشت: هفته گذشته و قبل از تغيير مديرعامل باشگاه با فردي كه نماينده استانداري بود مذاكراتي داشتم اما پس از تغيير مديريتي در باشگاه هيچ مذاكره اي با اين باشگاه نداشتم.
جلالي در مورد تيم ملي و بازي برابر كره شمالي گفت: ترجيح مي دهم در مورد تيم ملي صحبتي نكنم
با وجود توافقات صورت گرفته
حضور ياوري در مقاومت سپاسي منتفي شد
خبرگزاري فارس: محمود ياوري براي هدايت تيم فوتبال مقاومت سپاسي با مسئولان اين باشگاه به توافق نرسيد.
به گزارش خبرگزاري فارس، محمود ياوري براي مذاكره با مسئولان باشگاه مقاومت روز گذشته به شيراز رفته بود. در حالي كه به نظر مي رسيد با مسئولان اين تيم به توافق رسيده و حتي مديرعامل اين تيم از توافق نهايي با ياوري خبر داده بود، صبح امروز اين موضوع منتفي شد.
ياوري به دليل بحث روي دستياران خود با هيات مديره اين باشگاه به توافق نرسيد.
عاري، عضو هيات مديره مقاومت در اين باره به خبرگزاري فارس اظهار داشت: آقاي ياوري قصد داشت دستياران مدنظر خود را به مقاومت بياورد اما ما نمي خواستيم مربياني كه سال ها براي اين تيم زحمت كشيده بودند را از دست بدهيم. به همين دليل حضور ايشان در اين فصل در تيم مقاومت منتفي شد.
وي در پاسخ به اين سئوال كه گفته مي شود اصغر اكبري گزينه بعدي مسئولان اين تيم است گفت: اگر تا قبل از 25 خرداد با گزينه ديگري به توافق رسيديم كه ايشان در كنار سرمربي جديد كار را آغاز مي كنند اما اگر نشد تمرينات با اكبري آغاز خواهد شد
در گفت و گو با فارس
ضيايي: براي مربيگري صبا لحظه شماري ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم دسته اول شهرداري تبريز گفت: از سوي مسئولان باشگاه صبا براي قبول هدايت اين تيم پيشنهادهايي شده و من براي مربيگري در اين تيم لحظه شماري ميكنم.
محمدحسين ضيايي امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در قم تصريح كرد: من با صبا خاطرات بسياري دارم كه برخي از آنها شيرين و البته بعضي از خاطراتم با صبا نيز تلخ بوده است، اما همين كه افتخار مربيگري اين تيم بزرگ را داشتهام و اكنون نيز نظر مسئولان اين باشگاه را براي حضور در اين تيم مساعد ميبينم بسيار خوشحالم.
وي اظهار داشت: طي چند روز گذشته با من درباره حضور در صبا صحبتهايي شد و به خصوص از زمانيكه بحث آمدن سردار شهرياري به تيم صبا قوت گرفت، نسبت به اين مهم بيشتر تمايل پيدا كردم، زيرا من با سردار شهرياري دو دوست صميمي و باسابقه هستيم و به خوبي از همديگر شناخت داريم.
سرمربي تيم دسته اول شهرداري تبريز افزود: با سردار شهرياري خاطرات خوب و به يادماندني در ذهن دارم و از اينكه وي بار ديگر به عنوان مدير عامل باشگاه صبا انتخاب ميشود، بسيار خوشحالم زيرا وي يكي از توانمندترين مديران فوتبال كشور است و به خوبي صبا را مديريت خواهد كرد.
وي تاكيد كرد: پيشنهاد حضور در قم و قبول هدايت تيم صبا براي من بسيار خوشحال كننده است، به خصوص اينكه اگر اين فرصت نصيبم شود و بتوانم در جوار حرم مطهر حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمكران افتخار خدمتگزاري به مردم قم و فوتبال اين استان را به دست آورم.
ضيايي بيان داشت: تاكنون در قم سابقه مربيگري نداشته و از فوتبال قم شناختي ندارم، ولي از اين بابت چيز زيادي را از دست نميدهم زيرا با تيم صبا، كادر مديريتي اين تيم و بازيكناني كه در حال حاضر در اين تيم عضويت دارند به خوبي آشنا هستم.
وي در خصوص آخرين وضعيت تيم شهرداري تبريز در ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي كشور ابراز داشت: نتيجه هفته گذشته در هفته بيست و پنجم باعث شد در حساسترين شرايط موقعيت خوبي را براي نزديك شدن به صدر جدول رده بندي گروه دوم ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي كشور از دست بدهيم، اما هنوز نا اميد نيستيم و به اميد خدا در بازي آخر براي موفقيت تلاش ميكنيم.
سرمربي تيم شهرداري تبريز خاطرنشان كرد: در هفته بيست و ششم و پاياني مسابقات اين فصل ليگ دسته اول فوتبال باشگاههاي كشور در ورزشگاه تختي تبريز ميزبان تيم آلومينيومسازي اراك هستيم و براي اينكه به مرحله پلي آف صعود كنيم بايد از سد تيم حريف عبور كنيم.
وي تصريح كرد: امسال براي تيم شهرداري تبريز زحمات زيادي كشيدهام و خوشبختانه بازيكنان ما در سختترين شرايط بهترين بازي را به نمايش گذاشتهاند به همين سبب اميدوارم در بازي هفته پاياني به آنچه كه استحقاق آنرا داريم دست يابيم