View Single Post
Old 08-06-09, 14:24   #34 (permalink)
nobodynoone
Staff

nobodynoone's Avatar

Credits: 129,928
قرارداد شش بازیکن جوان استقلال اهواز تمدید شد / تاکید بر بازگشت میداودی

شش بازیکن جوان تیم فوتبال استقلال اهواز قراردادهای خود را با این تیم تمدید کردند.
به گزارش خبرنگار مهر، طی روزهای گذشته 6 بازیکن جوان تیم فوتبال استقلال اهواز با حضور در محل این باشگاه قراردادهای خود را بیش از 2 سال تمدید کردند.

در این بین محمد فعال به مدت 2 سال، مهدی دغاغله، عبدالله توحیدی مهر، هادی خنیفر و جاسم صادقی به مدت 3 سال و امیر شرفی به مدت 4 سال قراداد خود را با این تیم اهوازی تمدید کردند.

شهرام شفیع زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: محمد مطوری، امیرحسن یوسفی و محسن ارزانی هم با حضور در اهواز در کنار سایر بازیکنان تمرینات آماده سازی را آغاز کرده اند.

وی با بیان اینکه قصد جذب بازیکنان ستاره را ندارد، ادامه داد: درست است در لیگ هشتم سال سختی را پشت سرگذاشتیم اما با حفظ بازیکنان جوان خود و جذب 6 بازیکن لیگ برتری، ضمن رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت، با تیمی قدرتمند در نهمین دوره لیگ برتر به میدان می رویم.

مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز در مورد آخرین وضعیت میلاد میداوودی هم گفت: این بازیکن یکسال دیگر با تیم ما قرارداد دارد و با توجه به اینکه از چند تیم اماراتی پیشنهاد دارد، ما به وی اعلام کردیم پس از مراسم جشن قهرمانی تیم الاهلی به ایران بازگردد و در تمرینات ما شرکت کند. ما برای حضور پرقدرت در لیگ نهم به این بازیکن نیاز داریم.

قرارداد دو بازیکن ذوب آهن در سازمان لیگ برتر به ثبت رسید

کیوان امرایی و ایگور کاسترو قراردادهای خود را باشگاه ذوب آهن اصفهان تمدید کرده و در سازمان لیگ فدراسیون فوتبال به ثبت رساندند.

به گزارش خبرنگار مهر، کار ثبت قرارداد بازیکنان در سازمان لیگ فدراسیون فوتبال از امروز (دوشنبه) با ثبت قرارداد دو بازیکن تیم فوتبال ذوب آهن اصفهان آغاز شد.

کیوان امرایی برای سه فصل و ایگوری کاسترو برای دو فصل دیگر قرارداد خود را با باشگاه ذوب آهن تمدید کرده و در سازمان لیگ فدراسیون فوتبال به ثبت رساندند.

کیوان امرایی پس از پشت سرگذاشتن محرومیتی یکساله آماده همراهی تیم فوتبال ذوب آهن در فصل نهم لیگ برتر می شود. این بازیکن به علت استفاده از نام و شناسنامه فردی دیگر، به مدت یکسال از حضور در میادین فوتبال محروم شده بود.

دست نشان امروز با مدیران استیل آذین مذاکره می کند

سرمربی تیم فوتبال استیل آذین برای تمدید قرارداد با این تیم امروز با حسین هدایتی و امیر مهریزی مذاکره خواهد کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، نادر دست نشان که فصل موفقی را با باشگاه استیل آذین تهران در لیگ دسته اول پشت سرگذاشت و همراه با این تیم جواز صعود به لیگ برتر را بدست آورد، عصر امروز (دوشنبه) در نشستی با حسین هدایتی و امیر مهریزی، مالک و مدیرعامل باشگاه استیل آذین در مورد شرایط تمدید قرارداد خود مذاکره می کند.

او که قرارداد یکساله‌اش با باشگاه استیل آذین به اتمام رسیده است برای همراهی این تیم در فصل نهم لیگ برتر اعلام آمادگی کرده و حتی مسئولان باشگاه نیز موافقت ضمنی خود را با درخواست این مربی اعلام داشته‌اند.

در صورت توافق نادر دست نشان با مسئولان باشگاه استیل آذین تهران، با نظر این مربی فعالیت سرخپوشان در فصل نقل انتقالات از فردا (سه شنبه) آغاز می شود.

مذاکره مدیرعامل پاس با مربیان آلمانی/ اردوی همدانی ها در اروپا

مدیرعامل باشگاه پاس همدان از سفر خود به آلمان برای مذاکره با چند مربی واجد شرایط هدایت این تیم خبر داد و اعلام کرد، سرمربی جدید سبزپوشان همدانی ظرف یک هفته آینده معرفی خواهد شد.

کاظم اولیایی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان این مطلب افزود: طی سفری که به آلمان داشتم با مربیان مختلفی مذاکره کردم. پاسخگویی به این مربیان را منوط به طرح شرایط آنها در هیئت مدیره باشگاه کردم و اگر مدیران و کمیته فنی باشگاه صلاح بدانند با یک مربی که توانایی هدایت پاس را داشته باشد، توافق خواهیم کرد. در این مورد طی هفته جاری تصمیم گیری خواهیم کرد تا برنامه آماده سازی تیم هرچه زودتر آغاز شود.

مدیرعامل باشگاه پاس با اشاره به این موضوع که گفته می شود، احتمال دارد سرمربی تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده یک مربی ایرانی باشد که درکنارش یک دستیار خارجی به کار گمارده می شود، گفت: این هم یک احتمال است که در هیئت مدیره بررسی خواهیم کرد و شاید تیم پاس فصل آینده بدین صورت اداره شد.

وی در ادامه از مطرح کردن نام مربیانی که با آنها مذاکره است، خودداری کرد و گفت: مربیانی که با آنها مذاکره کردم، افراد اسم و رسم داری نبودند. مربیان اروپایی که اسم و رسم دارند، پول بالا هم می خواهند که ما این پول را نداریم. اگر در اروپا برای مربیان هزینه می کنند و پول‌های گزاف می دهند به همان اندازه هم درآمد دارند. در فوتبال ما اما درآمدزایی دست باشگاه‌ها نیست و زمینه کسب درآمد به هیچ عنوان مهیا نبوده و نیست. راه کسب درآمد برای ما مسدود است، اما مسیر هزینه بدون بازگشت هموار.

مدیرعامل باشگاه پاس با اشاره به این نکته که باشگاه متبوعش بصورت غیردولتی اداره می شود، افزود: من در سفری که به آلمان داشتم از چند کمپ تمرینی بازدید کردم. شرایط کمپ‌های آلمان به مراتب بهتر از دیگر کشورهاست و هزینه کمتری را متوجه ما می کند اما من به عنوان مدیرعامل باشگاه پاس برای پرداخت این هزینه باید دست به عصا راه بروم چرا که نه درآمدزایی داریم و نه از بخش خاصی بودجه باشگاه پرداخت می شود.

تیم فوتبال پاس همدان در فصل هشتم لیگ برتر با وینگو بگوویچ کروات به میدان رفت.

عليرضا منصوريان مربي تيم فوتبال پاس همدان
اوليايي در گفت‌وگو با ايسنا:
از بين طوسي، چراغپور و بلورچي يكي سرمربي مي‌شود

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال

مديرعامل باشگاه پاس همدان گفت: حسين لطفي، احمد طوسي، جلال چراغپور، اميد طيري و محسن بلورچي مربيان بومي همدان هستند كه يكي از آنها با رويكرد دانش بالا، تجربه و برنامه‌هاي مدون سرمربي پاس در ليگ نهم خواهد بود.

سيدكاظم اوليايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: پس از قطعي شدن حضور عليرضا منصوريان در كادر فني تيم پاس همدان براي ليگ نهم، به دنبال اين هستيم تا سرمربي تيم را به طور نهايي انتخاب كرده و با او قرارداد ببنديم تا سپس بتوانيم وارد مرحله جذب بازيكن شويم.

وي افزود: بر اساس رويه و منطق فوتبال، يك تيم بايد در ابتدا سرمربي و كادر فني خود را انتخاب كند و پس از آن به دنبال در اختيار گرفتن بازيكنان و تمديد قرارداد با نفرات قبلي خود باشد. لذا مدتي است كه براي انتخاب سرمربي جديد دست به كار شديم و با گزينه‌هايي چون حسين لطفي، احمد طوسي، جلال چراغپور، اميد طيري و محسن بلورچي مذاكرات مفصلي خواهيم داشت. البته رويكرد و نتيجه‌گيري نهايي ما در انتخاب سرمربي به سمت گزينه‌هايي خواهد رفت كه از علم و دانش بالايي برخوردار بوده و براساس تجربه خود برنامه‌ريزي مدوني براي تيم داشته باشند.

اوليايي گفت: اين افراد از مربيان حرفه‌اي و البته همداني هستند كه با توجه به سياست بومي گرايي ما در تيم پاس از گزينه‌هاي اصلي هدايت تيم در ليگ نهم خواهند بود. ضمن اينكه عليرضا منصوريان نيز در حال حاضر كنار تيم ماست و او نيز جزو اعضاي كادر فني جديد خواهد بود.

وي تصريح كرد: ما بازيكنان جوان و بومي را كه فصل گذشته در اختيار داشتيم از دست نخواهيم داد چرا كه تيم پاس براي آنها هزينه كرده و در جهت ساخت و پرورش نيروهاي جوان و بومي، حضور در جمع مدعيان ليگ و سياست‌گذاري براي كسب عنوان قهرماني را فداي آن كرد. لذا ما بايد از اين سرمايه‌هاي فعلي در ليگ نهم و دوره‌هاي بعدي به بهترين شكل استفاده كنيم تا فوتبال همدان ثمره آن را در آينده ببيند.

مديرعامل پاس همچنين خاطرنشان كرد: در تعيين كادر فني هم امسال رويكرد بومي گرايي را اصل قرار داديم تا تيم پاس با سرمايه اصلي خود كه نيروهاي بومي اين منطقه است، وارد مسابقات ليگ برتر شود كه در اين راستا سعي خواهيم كرد از گزينه‌هاي موجود، بهترين را انتخاب كنيم و بعد از آن با نظر و تصميمات مستقيم كادر فني وارد مرحله بازيكن‌گيري شويم. البته در پايان ليگ هشتم نفراتي بودند كه قراردادشان با تيم پاس به پايان رسيد و ممكن است با تيم‌هاي ديگر وارد مذاكره شده و حتي قراردادهايي را بسته باشند كه اين مساله نيز كاملا طبيعي است.

وي در پايان گفت: بي‌شك تيم پاس در ليگ نهم هم همچنان با سياست بومي‌گرايي و پرورش استعدادهاي منطقه وارد ليگ مي شود و البته با برنامه‌ريزي و سياست‌گذاري‌هاي مختلف در جهت رسيدن به عناوين بزرگي در ليگ نهم نيز خواهد بود

در آستانه سرمربيگري پيكان
جلالي پيشنهاد مايلي‌كهن را نپذيرفت

خبرگزاري فارس: سرمربي فصل گذشته تيم فولاد خوزستان پيشنهاد مايلي كهن را نپذيرفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، مايلي كهن به مجيد جلالي پيشنهاد سرمربيگري تيم سايپا را داد و از اين مربي خواست به عنوان سرمربي هدايت اين تيم را بر عهده بگيرد مايلي كهن به عنوان مدير فني در اين تيم حضور داشته باشد اما جلالي اين پيشنهاد را نپذيرفت.
مجيد جلالي امروز شرايط و نقطه نظراتش را براي مديران باشگاه پيكان ارسال كرد و قرار است روز آينده جلسه اي در اين مورد با مسئولان باشگاه پيكان داشته باشد. جلالي در آستانه پيوستن به پيكان است و شرايط طرفين بسيار نزديك است.
جلالي تاكنون با باشگاه هاي مقاومت سپاسي، صباي قم، مس كرمان و ابومسلم مذاكراتي انجام داده است اما اگر اتفاقي رخ ندهد اين مربي به احتمال زياد در پيكان مربيگري خواهد كرد

مذاكره نهايي باشگاه مس با سامره و قرباني در تهران

خبرگزاري فارس: باشگاه مس كرمان روز آينده در تهران مذاكرات نهايي خود را با كاپيتان استقلال و بازيكن عجمان امارات انجام خواهند داد.

به گزارش خبرگزاري فارس، نمايندگان باشگاه مس روز آينده در تهران با پيروز قرباني و علي سامره مذاكرات نهايي را انجام خواهند داد. پيش از اين مس كرمان با اين دو بازيكن صحبت هاي مقدماتي را انجام داده بود.
مس كرمان هنوز موفق به جلب رضايت مهدي رحمتي دروازه بان ملي پوش خود براي فصل آينده نشده است. احتمال دارد روز آينده با اين بازيكن هم مذاكراتي انجام شود

ارزاني به استقلال اهواز پيوست

خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته پيام مشهد به استقلال اهواز پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، محسن ارزاني سومين بازيكني است كه به جمع بازيكنان تازه وارد آبي پوشان اضافه شده است. وي در تمرينات اين تيم حضور پيدا كرده است.
پيش از اين استقلال اهواز با امير حسين يوسفي و محمد مطوري قرارداد بسته بود.

* مسئولان اين تيم براي تكميل فهرست خود با بازيكناني نظير حسن رودباريان، آدريانو آلوز، عباس محمدي، امير خليفه اصل و بهنام افشه مذاكراتي را انجام داده اند.

* از ميان بازيكنان غير بومي فصل گذشته، خداداد عزيزي فقط حميد رضا رجبي را مي خواهد. البته ساير بازيكنان هنوز با اين تيم تسويه حساب نكرده اند.

* تمرينات اين تيم دو روزي است كه آغاز شده است. آبي پوشان اهوازي از جمعه در كردان كرج اردوي خود را آغاز مي كنند

حضور هشت بازيكن جديد در تمرينات تيم فوتبال ملوان

خبرگزاري دانشجويان ايران - رشت
سرويس: ورزشي - فوتبال

هشت بازيكن جديد از تيم‌هاي اميد و ملوان سپيد انزلي با صلاحديد كادر فني به جمع نفرات تيم ملوان اضافه شدند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)- منطقه خزر با تشخيص محمد احمدزاده و كادر فني ملوان پنج بازيكن اميد ملوان به نام‌هاي فرزين سامع، مجتبي صفاري، داريوش مهرجو، مهدي منصف و وحيد شكاري به تمرينات تيم بزرگسالان ملوان اضافه شدند.

همچنين مجيد مير مرسلي بازيكن سابق اميد ملوان كه فصل گذشته به همراه تربيت يزد در ليگ دسته اول فوتبال كشور حضور داشت با عقد قرارداد به تيم ملوان پيوست.

مهدي منصف و وحيد شكاري نيز از تيم ملوان سپيد انزلي كه فصل گذشته در ليگ برتر فوتبال گيلان حضور داشت به تمرينات تيم ملوان اضافه شدند.

كادر فني ملوان در مدت باقيمانده در صدد جذب بازيكنان مورد نياز در پستهاي مختلف هستند تا حضور پرقدرتي در ليگ برتر نهم داشته باشند

در گفت‌وگو با فارس
استيلي: مشكلي با بازيكنان پرسپوليس ندارم

خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: با هيچكدام از بازيكنان پرسپوليس مشكلي ندارم.

حميد استيلي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس در خصوص احتمال حضورش در پرسپوليس در صورت مديرعاملي حبيب كاشاني اظهار داشت: دوست ندارم در اين مورد صحبت كنم چون هنوز اتفاقي نيفتاده است. براي حضور در پرسپوليس بر خلاف اعلام برخي رسانه‌ها هيچ صحبتي با من نشده است.
وي درباره مشكلات با برخي از بازيكنان پرسپوليس نظير نيكبخت، شيث رضايي و باقري عنوان كرد: خوشبختانه با بازيكنان پرسپوليس در دوران مربيگري‌ام كوچكترين مشكلي نداشتم و نمي‌دانم چرا حاشيه سازان در اين شرايط به دنبال بر هم زدن جو هستند.
استيلي افزود: به تازگي از كويت برگشته‌ام و فعلا در آكادمي ملي المپيك تمرينات اختصاصي انجام مي دهم تا بتوانم به شرايط آرماني برسم.
اين مربي ادامه داد: همانطور كه اعلام كردم با باشگاه ابومسلم صحبت‌هاي داشتم كه هنوز به نتيجه نرسيده‌ام. من به هيچ عنوان وارد حاشيه نمي‌شوم و هميشه براي پرسپوليس آرزوي موفقيت مي‌كنم

سنگچولي به مقاومت پيوست

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان فصل گذشته تيم فوتبال پيام مشهد به مقاومت سپاسي شيراز پيوست.

به گزارش خبرگزاري فارس، سيروس سنگچولي پس از اينكه مسئولان تيم مقاومت با مسعود همامي به توافق نرسيدند از تيم پيام جدا شد و به تيم مقاومت سپاسي پيوست. قرارداد او با تيم مقاومت يك ساله است.
همچنين سعيد چاه جويي كه فصل گذشته در تيم ابومسلم بود براي گذراندن خدمت مقدس سربازي با مقاومت قرارداد بست.
تمرينات اين تيم براي فصل جديد از 25 خرداد آغاز مي شود. در صورتي كه تا روز شروع تمرين سرمربي فصل جديد معرفي نشود اصغر اكبري آغاز كننده تمرينات خواهد بود

اكبرپور و كاظمي با مديرعامل استقلال ديدار كردند

خبرگزاري فارس: سياوش اكبرپور و حسين كاظمي امروز با مديرعامل استقلال ديدار كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت استقلال، سياوش اكبرپور و حسين كاظمي با واعظ آشتياني ديدار و آخرين وضعيت خود را براي مديرعامل استقلال تشريح كردند.
كاظمي كه در اردوي تيم ملي به سر مي برد در مورد وضعيت كره شمالي و همچنين شرايط تيم ملي پيش از بازي با امارات سخن گفت. اكبرپور هم برنامه هاي آينده خود را براي مديرعامل استقلال تشريح كرد.
اكبرپور يك فصل ديگر با استقلال قرارداد دارد اما قرارداد حسين كاظمي با اين تيم به اتمام رسيده است

پس از تماس مرفاوي
صادقي: شايد دوباره استقلالي شوم

خبرگزاري فارس: مدافع فصل گذشته تيم فوتبال مس كرمان گفت: اگر به هر دليلي قراردادم با پرسپوليس ثبت نشود به استقلال فكر خواهم كرد.

امير حسين صادقي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: با پرسپوليس قرارداد داخلي و تعهد دارم. تفاهماتي در اين باشگاه انجام داده‌ام اما هنوز كاملا پرسپوليسي نشده ام.
وي ادامه داد: شايد پس از انتخابات رياست جمهوري اتفاق خاصي در باشگاه پرسپوليس بيفتد اما من به مس كرمان برنمي‌‌گردم. شايد به دليل آنكه من را در كرمان ديده‌اند مي‌گويند دوباره بازيكن مس خواهم شد.
صادقي تاكيد كرد: فقط براي دريافت طلب 30 ميليوني‌ام به كرمان رفتم. تا روز شنبه به مديرعامل مس كرمان فرصت داده‌ام تا طلبم را بدهند وگرنه به كميته انضباطي شكايت خواهم كرد. يك ماه است براي دريافت طلبم به كرمان مي‌روم.
صادقي در مورد اينكه منظورش از اتفاقات در باشگاه پرسپوليس چيست و آيا با سرمربيگري احتمالي حميد استيلي مشكل دارد، يادآور شد: با هيچكس مشكلي ندارم و سعي مي‌كنم به تعهدم در قبال پرسپولس متعهد باشم اما صمد مرفاوي چند بار با من تماس گرفت و خواهان بازگشتم به استقلال شد به همين دليل اگر قراردادم با پرسپوليس ثبت نشود شايد به گزينه استقلال فكر كنم

آشوبي در گفت‌وگو با فارس:
نمي‌دانم خبر پرسپوليسي شدن من را چه كسي منتشر كرد

خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال ايران گفت:‌ نمي‌دانم خبر پرسپوليسي شدن من چگونه و از طرف چه كسي منتشر شد.

فرزاد آشوبي در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، درباره شرايط تيم ملي عنوان كرد: در بازي مقابل كره شمالي در نيمه اول خوب بوديم و مي‌توانستيم به گل برسيم اما در ضربات آخر بي‌دقت بوديم.
وي افزود: در نيمه دوم روند تيمي ايران تغيير كرد و نتوانستيم عملكرد خود را در 45 دقيقه اول ادامه دهيم اما همچنان براي رفتن به جام جهاني اميدوارم و اين اتفاق هرگز غيرممكن نيست.
هافبك تيم ملي در خصوص نيمكت‌نشيني خود اظهار داشت:‌ نظر سرمربي است و اتفاق مهمي نيست كه بخواهم درباره آن اظهارنظر كنم. براي من مهم اين بود كه به تيم ملي دعوت شدم. تلاش مي كنم در آينده به تركيب اصلي تيم ملي راه پيدا كنم.
آشوبي در خصوص امضاي قرارداد با باشگاه پرسپوليس گفت: نمي‌دانم سايت باشگاه پرسپوليس چگونه اين خبر را اعلام كرده است. من هيچ قراردادي با پرسپوليس امضا نكردم و اين موضوع فقط در حد يك حرف كوچك بوده است.
بازيكن تيم مس اضافه كرد: وضعيت من فعلا مشخص نيست. مس هم مي خواهد قراردادم را تمديد كنم اما قصد دارم فعلا به موضوع مهم‌تري يعني حضور تيم ملي در جام جهاني فكر كنم. بعد از آن مي‌توانم تصميم بهتري بگيرم.
آشوبي در خصوص بازي روز چهارشنبه تيم ملي برابر امارات تاكيد كرد: اماراتي‌ها براي گل نخوردن و حفظ آبرو به ايران مي‌آيند و ما نيز قطعا بايد به 3 امتياز برسيم. يك روز سخت را پيش رو داريم و براي گرفتن 3 امتياز بايد تمام تلاش خودمان را انجام دهيم