View Single Post
Old 01-07-09, 07:57   #1 (permalink)
nobodynoone
Staff

nobodynoone's Avatar

Credits: 129,957
نازنین نخستین مدال طلای کاروان ایران را بدست آورد

گزارش خبرنگار مهر از سنگاپور
نخستین مدال طلای کاروان ایران بدست آمد / نازنین گل احمدی قهرمان شد

نازنین گل احمدی پرتابگر وزنه تیم دوومیدانی ایران موفق شد اولین مدال طلای کاروان ورزشی کشورمان در نخستین دوره بازیهای آسیایی نوجوانان را برگردن بیاویزد.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به سنگاپور، در دومین روز از نخستین دوره بازیهای آسیایی نوجوانان ظهر امروز رقابتهای پرتاب وزنه پیگیری شد که طی آن نازنین گل احمدی با پرتاب وزنه به میزان 8 متر و 78 سانتیمتر ضمن کسب عنوان قهرمانی به مدال طلای این رقابتها دست پیدا کرد.

این اولین مدال طلای کاروان ایران در این دوره از بازیها و دومین مدال کشورمان است. کاروان ایران در روز نخست به یک مدال برنز توسط امیر بیرانوند در دوومیدانی دست یافته بود

نازنین گل احمدی:
فکر نمی کردم طلا بگیرم/ مدالم را به خانواده ام تقدیم می کنم

پرتابگر وزنه ایران که امروز موفق به کسب مدال طلای نخستین دوره بازی های آسیایی شد عنوان کرد انتظار کسب مدال طلا در این رقابت ها را نداشته است.

به گزارش خبرنگار اعزامی مهر به سنگاپور، نازنین گل احمدی امروز با پرتاب وزنه به میزان 8 متر و 78 سانتیمتر به مدال طلای این رقابت ها دست پیدا کرد.

وی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار شد و خوشحالم که موفق به کسب مدال طلا در این رقابت ها شدم.

گل احمدی در ادامه تصریح کرد: من انتظار کسب مدال در این رقابت ها را داشتم اما فکر نمی کردم مدالم طلایی باشد. من حریفان بسیار مقتدری در این رقابت ها داشتم و در واقع با بهترین ها مسابقه دادم.

گل احمدی در پایان اظهار داشت: از این پس با انگیزه ای مضاعف در رقابت ها حضور پیدا می کنم و هدفم کسب موفقیت های آتی است. من این مدال را اول به خانواده و سپس به مربی ام تقدیم می کنم
nobodynoone is offline   Reply With Quote
Entry Appreciated By 2 Users
ALi_Persia (01-07-09), nimamc (01-07-09)