Juventus have completed the signing of Lyon full back Fabio Grosso on a three year contract for a fee that could reach as high as €3 million.
سرانجام دو باشگاه یوونتوس ایتالیا و لیون فرانسه بر سر انتقال فابیو گروسو مدافع ملی پوش ایتالیا به توافق رسیدند و این بازیکن 31 ساله با مبلغ 3 میلیون یورو به صورت رسمی به یوونتوس پیوست.
فابيو گروسو يک انتخاب حرفه براي اخرين روز نقل و انتقالات يووه به شمار مي رود، او که سابقه قهرماني در جام جهاني را دارد از حضورش در يووه و بازي در کنار دوستان بي شمارش در اين تيم ابراز خوشحالي مي کند و مي گويد:
"پوشيدن پيراهن سياه و سفيد تنها خواسته من در اين زمان بود ، دوران خوبي را با ليون پشت سر گذاشتم اما يقينا مي توانم همراه يوونتوس بهترين نتايج و لحظات را رقم بزنم. اينجا دوستان زيادي دارم و براي من افتخار بزرگي ست که در کنار بوفون، دل پيرو و کاناوارو بازي کنم.
پس از فابيو، بلان مدير اجرايي بيانکونري در خصوص اين خريد گفت: "او مهره اي باتجربه است که سابقه حضور بين المللي دارد و همراه تيم ملي ايتاليا نيز قهرماني بزرگي را تجربه کرده است.مطمئنا چنين تجربياتي مي تواند براي يک تيم باشگاهي مفيد باشد.گروسو مي تواند يکي از مهره قدرتمند يووه در اين فصل باشد و خوشحاليم که فرارا مهره اي که در نظر داشت را به دست اورد.پيوستن يک مدافع ملي پوش مي تواند به او کمک زيادي کند.با اين نفرات بايد بگويم که در شرايط بهتري هستيم و به دنبال اهداف مثبت و بزرگمان هستيم
گفتنی ست در با پیوستن مهره ملی پوش شاهد فروش اریائودو مدافع جوان سیاه و سفیدپوشان به کالیاری هستیم.